Göl kenarındaki kulübede ölü bulundu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Göl kenarındaki kulübede ölü bulundu
HM yapı İnşaat Mustafa Karadeniz
ANTALYA'NIN MANAVGAT İLÇESİNDE BİR SÜREDİR GÖL KENARINDA BULUNAN KULÜBEDE TEK BAŞINA YAŞAYAN İSMAİL KOCALAR YATAĞINDA ÖLÜ BULUNDU.
Güneyler

Antalya’nın Manavgat ilçesinde göl kenarındaki kulübede yalnız yaşayan şahıs, yatağında ölü bulundu.


Edinilen bilgiye göre, Karnavca Mahallesi’nde bir süredir göl kenarındaki kulübede yalnız yaşayan İsmail Kocalar (42), kulübenin ve yakınındaki değirmenin sahibi olan Abdurrahman Şimşek tarafından yatağında ölü bulundu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Merkez Jandarma Karakolu ekipleri sevk edildi. Siroz ve birçok hastalığı olduğu öğrenilen Kocalar’ın cenazesi, Jandarma Olay Yeri İnceleme, cumhuriyet savcısı ve adli tabibin incelemelerinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.


İsmail Kocalar’ın İstanbul’da tekstil işiyle uğraştığı, Manavgat’a tekstil ürünleri getirip sattığı, göl kenarındaki barakada kaldığı öğrenildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şırnaktan gelen acı haber Adanayı yasa boğduÖnceki Haber

Şırnaktan gelen acı haber Adanayı yasa b...

Kız kardeşi tarafından evinde ölü halde bulunduSonraki Haber

Kız kardeşi tarafından evinde ölü halde...

Yorum Yazın

Mehmet Akçay Petrol