Sabancı

Hassada afet konutları yükseliyor

HATAY’IN HASSA İLÇESİNDE YAPIMI SÜREN AFET KONUTLARINDA ÇALIŞMALAR HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR. VALİ MUSTAFA MASATLI, AKBEZ VE AKTEPE MAHALLELERİ’NDE İNŞAAT SAHALARINDA İNCELEMELERDE BULUNDU.

Hassada afet konutları yükseliyor
Haberler'de Abone Ol

 

Hassa'da afet konutları yükseliyor


HATAY (İHA) - Hatay'ın Hassa ilçesinde yapımı süren afet konutlarında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

 

Vali Mustafa Masatlı, Akbez ve Aktepe Mahalleleri'nde inşaat sahalarında incelemelerde bulundu.


Deprem felaketinin ardından Hatay'da yürütülen ihya ve inşa çalışmalarda afet konutları hızla yükseliyor. Yapılan projeler kapsamında Hassa ilçesi Akbez Mahallesi'nde 295 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi, Aktepe Mahallesi'nde ise 327 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi gerçekleştiriliyor.

Akbez ve Aktepe Mahalleleri'nde yapımı süren afet konutlarını yerinde inceleyen Vali Masatlı, yetkililerden bilgi aldı. Vali Masatlı, sağlam ve güvenli yapıların önemine dikkat çekerek, vatandaşlara modern ve sağlıklı yaşam alanları sunulacağını ifade etti.

 

 

 

Hatay Internet

Hatay Internet

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.