Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Palyatif Bakım Merkezi hizmete başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Palyatif Bakım Merkezi hizmete başladı
Doğru Taşımacılık Şaban Doğru
HATAY’DA PALYATİF BAKIM MERKEZİ, HATAY EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ BÜNYESİNDE HİZMET VERMEYE BAŞLADI. HATAY VALİSİ MUSTAFA MASATLI, MERKEZİN AÇILIŞININ ARDINDAN İNCELEMELERDE BULUNDU.
Güneş Güzellik

 

Hatay’da Palyatif Bakım Merkezi, Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde hizmet vermeye başladı. Hatay Valisi Mustafa Masatlı, merkezin açılışının ardından incelemelerde bulundu.

Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde Palyatif Bakım Merkezi hizmete girdi. Hasta kabulüne başlayan Bakım merkezinde servis içerisinde tedavi gören hastalarla yakından ilgilenen Vali Masatlı, geçmiş olsun dileklerini iletti. Palyatif bakımın modern sağlık hizmetleri içinde önemli bir yere sahip olduğunu ifade eden Vali Masatlı, Kütüphane, televizyon ve dinlenme alanlarının bulunduğu bölümün, hastaların sosyalleşmesine katkı sunarak moral verici bir ortam sağladığını söyledi. Vali Masatlı, merkezin içinde yer alan etkinlik odasını da gezerek incelemelerde bulundu.

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kahramanmaraşta trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralıÖnceki Haber

Kahramanmaraşta trafik kazası: 1 ölü, 2...

Gazipaşada yangın sebebiyle bir mahalle tedbir amaçlı tahliye edildiSonraki Haber

Gazipaşada yangın sebebiyle bir mahalle...

Yorum Yazın

Mehmet Akçay Petrol