Hataydaki orman yangını 30 saattir devam ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Güneş Güzellik
HATAY’DA 30 SAATTİR DEVAM EDEN ORMAN YANGININA EKİPLERİN KARADAN VE HAVADAN MÜDAHALESİ DEVAM EDERKEN VATANDAŞLARDA SÖNDÜRME ÇALIŞMALARINA DESTEK VERİYOR.
Nuri Restaurant

 

Hatay’da 30 saattir devam eden orman yangınına ekiplerin karadan ve havadan müdahalesi devam ederken vatandaşlarda söndürme çalışmalarına destek veriyor.

Hatay’ın Antakya ilçesi Karaali Mahallesi’nde ormanlık alanda çıkan yangın kısa sürede büyüyerek geniş bir alana yayıldı. Yangına havadan ve karadan müdahaleye kısa sürede başlandı. Hatay’da 30 saattir süren orman yangınına 16 ilden gelen ekipler havadan ve karadan müdahale ederken, çevre ilçelerden gelen vatandaşlar da traktör ve araçlarıyla gölete su taşıyarak söndürme çalışmalarına destek veriyor.

 

 

 

 

Diva Otel
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Havalar ısındı, trafo ve elektrik direk yangınları başladıÖnceki Haber

Havalar ısındı, trafo ve elektrik direk...

Tarımda nüfus yaşlanıyorSonraki Haber

Tarımda nüfus yaşlanıyor

Yorum Yazın

Mehmet Akçay Petrol