HATAYLI GAZETECİLERDEN HATSO BAŞKANI ÇİNÇİN’E ZİYARET
Hatay İnternet TV İmtiyaz Sahibi Ali Ceren, Hatay Gazetesi Muhabiri Murat Mutlu ve Asi Gazetesi Muhabiri Cuma Zeybek, HATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Çinçin’i ziyaret ederek yeni dönemde hayata geçirilmesi planlanan projeler ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Hataylı gazeteciler, Hatay Ticaret ve Sanayi Odası (HATSO) Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden seçilen Hikmet Çinçin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Hatay İnternet TV İmtiyaz Sahibi Ali Ceren, Hatay Gazetesi Muhabiri Murat Mutlu ve Asi Gazetesi Muhabiri Cuma Zeybek’ten oluşan heyet, Başkan Hikmet Çinçin’i makamında ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede Hatay’ın ekonomik ve ticari gelişimi, iş dünyasının beklentileri ve HATSO’nun yeni dönemde hayata geçirmeyi planladığı projeler ele alındı.
ÇİNÇİN YENİ DÖNEM PROJELERİ HAKKINDA BİLGİ VERDİ
Gazetecilerle bir araya gelmekten memnuniyet duyduğunu belirten HATSO Başkanı Hikmet Çinçin, “Hatay’ımızın gelişimi, ticaret hayatımızın güçlenmesi ve iş dünyamızın beklentilerinin karşılanması için yeni dönemde de çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz.
Üyelerimizin taleplerini dikkate alan, kentimizin ekonomik kalkınmasına katkı sağlayan projeleri hayata geçirmek için çalışacağız. Basın mensuplarımızın kentimizin sorunlarını ve beklentilerini gündeme taşıyan çalışmalarını da önemsiyoruz. Nazik ziyaretleri dolayısıyla kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.
Ziyaretin ardından gazeteci Ali Ceren, Murat Mutlu ve Cuma Zeybek, misafirperverliği dolayısıyla Çinçin’e teşekkür ederek, yeni görev döneminde Hatay’a kazandıracağı projelerde başarılar diledi.