HATSU,Dostlar Sitesinde su iletimini güvenli hale getirdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
HATSU,Dostlar Sitesinde su iletimini güvenli hale getirdi
Atlı spor Kulübü Yusuf Yener
HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ (HBB) SU VE KANALİZASYON İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ (HATSU), İL GENELİNDE İÇME SUYU ALTYAPISINI GÜÇLENDİRMEK VE VATANDAŞLARA SAĞLIKLI, GÜVENLİ İÇME SUYU TEMİN ETMEK AMACIYLA ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR.
Güneş Güzellik

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), il genelinde içme suyu altyapısını güçlendirmek ve vatandaşlara sağlıklı, güvenli içme suyu temin etmek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.



HATSU ekipleri, dere yatağı üzerinde konumlanan ve yoğun yağışlarda sel sularının taşıdığı kirliliğin su iletimini olumsuz etkilediği Dostlar Sitesi Terfi İstasyonu’ndaki sorunları giderdi. Yapılan çalışmalar kapsamında terfi istasyonu daha güvenli bir alana taşındı, prekast depo inşa edilerek altyapı modernize edildi.



300 ton kapasiteli Şahintepesi deposu sel kaynaklı kirliliğe karşı temizlendi, süper klorlama işlemi sonrası yeniden doldurularak insan tüketimine uygun hâle getirildi.



HATSU yetkilileri, yenilenen terfi istasyonu ve prekast deponun insanî tüketim amaçlı su yönetmeliğine uygun şekilde hizmet vermeye başladığını açıkladı.

Diva Otel

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hatayda hapis cezası ile aranan 3 kişi yakalandıÖnceki Haber

Hatayda hapis cezası ile aranan 3 kişi y...

Telefon alışverişinden kalan 24 bin TL alacaklarını almaya giden kardeşler mermilerin hedefi olduSonraki Haber

Telefon alışverişinden kalan 24 bin TL a...

Yorum Yazın

culha gold