HBB öğrencileri sınavda sürecinde yalnız bırakmıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
HBB öğrencileri sınavda sürecinde yalnız bırakmıyor
Gökçesan
HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN DÜZENLEDİĞİ SEMİNERDE ÖĞRENCİLER SINAV STRESİYLE BAŞ ETME YÖNTEMLERİ KONUSUNDA BİLGİLENDİRİLDİ.
Doğru Taşımacılık Şaban Doğru

 

HBB öğrencileri sınavda sürecinde yalnız bırakmıyor



HATAY (İHA) - Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), gençlik buluşmaları kapsamında öğrencilere yönelik "Sınav Stresiyle Mücadele" semineri düzenledi.

 


İskenderun Teknik Üniversitesi Turuncu Salon’da gerçekleştirilen söyleşide Eğitimci Yazar Ömer Faruk Öndağ öğrencilerle bir araya geldi.


Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi ve Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen programda, sınav kaygısıyla baş etme yöntemleri, motivasyon artırıcı teknikler, doğru çalışma planlaması ve sınav sürecinin verimli yönetilmesine ilişkin bilgiler paylaşıldı.


Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği seminerde, sınav döneminde psikolojik dayanıklılığın önemine dikkat çekilirken, hedeflere ulaşmak için disiplinli ve planlı çalışmanın gerekliliği vurgulandı.

 

 

 

 

Diva Otel
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hatayda Kurban Bayramı öncesi gıda denetimleri artırıldıÖnceki Haber

Hatayda Kurban Bayramı öncesi gıda denet...

Başkan Yapar, yapımı devam eden projeleri yerinde incelediSonraki Haber

Başkan Yapar, yapımı devam eden projeler...

Yorum Yazın

bahar home mehmet taze kırıkhan