Ispartaya bırakılan ala geyiklerin ilk yavruları fotokapanla görüntülendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ispartaya bırakılan ala geyiklerin ilk yavruları fotokapanla görüntülendi
HM yapı İnşaat Mustafa Karadeniz
Güneyler

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü (DKMP) tarafından Mayıs ayında Kovada Gölü Milli Parkı’na bırakılan alageyiklerin yavruladığı fotokapanla görüntülendi.


Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü (DKMP) tarafından "Nesli Tehlike Altında Olan Türlerin Tekrar Eski Yaşam Alanlarına Geri Kazandırılması Projesi" çerçevesinde Tarım ve Orman Bakanlığı ve Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından Isparta’da Kovada Gölü Milli Parkı’na mayıs ayında 3 erkek 2 dişi olmak üzere 5 ala geyik bırakılmıştı.



Ala geyikler yavruladı


Doğa Koruma ve Milli Parklar 6. Bölge Müdürlüğü Isparta Şefliği tarafından sosyal medya hesabında yapılan paylaşımda; “2024 Yılı Mayıs Ayında Antalya Düzlerçamı Yaban Hayatı Geliştirme Sahasından Isparta ilimize nakledilen ala geyiklerin ilk yavruları fotokapanlarımıza yakalandı. Yeni yaşam qlanlarında çok mutlular.” denildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyada servis ücreti yükseldiÖnceki Haber

Antalyada servis ücreti yükseldi

Antalya Valisi Hulusi Şahin: “Cesaret bayrağını yürekler taşır”Sonraki Haber

Antalya Valisi Hulusi Şahin: “Cesaret ba...

Yorum Yazın

HM yapı İnşaat Mustafa Karadeniz