İsrailin alıkoyduğu 2 aktivist Antalyaya döndü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İsrailin alıkoyduğu 2 aktivist Antalyaya döndü
Nuri Restaurant
GAZZE'DEKİ KUŞATMAYI KIRMAK VE İNSANİ YARDIM GÖTÜRMEK AMACIYLA YOLA ÇIKAN KÜRESEL SUMUD FİLOSUNA ANTALYA'DAN KATILAN 2 AKTİVİST HAKAN ŞİMŞEK VE APLARSLAN ASLAN ANTALYA'YA DTÖNDÜ.
Nuri Restaurant

Gazze’deki kuşatmayı kırmak ve insani yardım götürmek amacıyla yola çıkan Küresel Sumud Filosu’na Antalya’dan katılan 2 aktivist Hakan Şimşek ve Aplarslan Aslan Antalya’ya döndü.


Küresel Sumud Filosu’nda yer alan ve Gazze’deki ablukayı kırarak insani yardım ulaştırmak isterken İsrail’in alıkoyduğu 2 Antalyalı aktivist akşam saatlerinde Antalya’ya geldi. 1 Ekim tarihinden bu yana İsrail tarafından alıkonulan Hakan Şimşek ve Alparslan Aslan’ı karşılamaya Antalya Hudut Mülki İdare Amiri Suat Seyitoğlu, AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin ,yakınları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. İstanbul’dan Antalya’ya gelen Şimşek ve Arslan Havalimanında yakınlarına sarılarak özlem giderdi. Havalimanı çıkışında konuşan Alparslan Aslan kendilerinin birkaç gün hapis kaldıklarını ama Filistinlilerin 80 yıldır büyük acılar ve çile çektiğini belirterek "Küresel kararlılık dalgası artarak devam edecek" diye konuştu.

Diva Otel

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Manavgat Belediyesindeki yolsuzluk ve rüşvet soruşturmasında iddianame kabul edildiÖnceki Haber

Manavgat Belediyesindeki yolsuzluk ve rü...

NECMETTİN ÇALIŞKAN YURDA DÖNDÜSonraki Haber

NECMETTİN ÇALIŞKAN YURDA DÖNDÜ

Yorum Yazın

Güneyler