Kahramanmaraşta kızılçam tohumları sahaya hazırlanıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kahramanmaraşta kızılçam tohumları sahaya hazırlanıyor
Doğru Taşımacılık Şaban Doğru
KAHRAMANMARAŞ ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ, GENÇLEŞTİRME SAHALARINDA KULLANILMAK ÜZERE HAZIRLANAN KIZILÇAM TOHUMLARININ SAHAYA SEVK EDİLMEK ÜZERE HAZIR HALE GETİRİLDİĞİNİ DUYURDU
Güneyler

Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü, gençleştirme sahalarında kullanılmak üzere hazırlanan kızılçam tohumlarının sahaya sevk edilmek üzere hazır hale getirildiğini duyurdu.


Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü Andırın Orman İşletme Müdürlüğü’nde kızılçam tohumları doğayla buluşmak için hazırlandı. Müdürlükten yapılan açıklamada, "Gençleştirme sahalarında toprakla buluşacak, memleketimizi yeniden yeşillendirecek kızılçam tohumları Andırın Orman İşletme Müdürlüğü’nde özenle hazırlanarak sahaya sevk edilmeyi bekliyor. Doğanın döngüsüne hayat katacak bu tohumlar, yarınların daha güçlü ve yeşil ormanlarına dönüşmek için gün sayıyor" ifadelerine yer verildi.

Hit yapay zeka

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Türkiye paintball şampiyonası Osmaniyede tamamlandıÖnceki Haber

Türkiye paintball şampiyonası Osmaniyede...

Osmaniyede 19 yaşındaki genç bıçaklanarak hayatını kaybetti: 2 gözaltıSonraki Haber

Osmaniyede 19 yaşındaki genç bıçaklanara...

Yorum Yazın

Modelin Mobilya Ercan Güzel