Sabancı

Kahramanmaraşta kontrollü yıkım kontrolsüz yıkıma dönüştü

KAHRAMANMARAŞ'IN ELBİSTAN İLÇESİNDE REZERV ALAN ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA KONTROLLÜ YIKILAN BİNA ÇEVREDEKİ ARAÇLARA VE İŞ YERLERİNE ZARAR VERDİ

Kahramanmaraşta kontrollü yıkım kontrolsüz yıkıma dönüştü
Haberler'de Abone Ol

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde rezerv alan çalışmaları kapsamında kontrollü yıkılan bina çevredeki araçlara ve iş yerlerine zarar verdi.


Edinilen bilgiye göre, Güneşli Mahallesi Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı’nda yıkım yapan firmanın yolu kapatmadan ve güvenlik önlemi almadan sürdürdüğü çalışma sırasında binanın parçaları etrafa saçıldı.


Kopan moloz ve beton parçaları çevredeki iş yerlerine ve yola kadar sıçradı. O sırada seyir halinde ilerleyen araçların üzerine düşen parçalar, sürücüler arasında panik oluşturdu. Araçlarda maddi hasar meydana gelirken, çevredeki vatandaşlar büyük korku yaşadı. O anlar ise kameralara yansıdı.


Görüntülerde binanın yıkıldığı sırada araçların yoldan geçtiği ve zarar gördüğü insanların kaçıştığı gözlemlendi.

Hatay Internet

Hatay Internet

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.