Sabancı

Kahramanmaraşta yıkımı yapılan binanın çökme anı kameraya yansıdı

KAHRAMANMARAŞ’TA BİR BİNANIN YIKIMI SIRASINDA ÇÖKME MEYDANA GELDİ. GÖÇÜK ALTINDA KALAN İŞ MAKİNESİ OPERATÖRÜNÜ KURTARMAK İÇİN EKİPLER ÇALIŞMA BAŞLATIRKEN, BİNANIN ÇÖKME ANI CEP TELEFONU KAMERASINA YANSIDI.

Kahramanmaraşta yıkımı yapılan binanın çökme anı kameraya yansıdı
Haberler'de Abone Ol

Kahramanmaraş’ta bir binanın yıkımı sırasında çökme meydana geldi. Göçük altında kalan iş makinesi operatörünü kurtarmak için ekipler çalışma başlatırken, binanın çökme anı cep telefonu kamerasına yansıdı.


Olay, Merkez Onikişubat ilçesi Üngüt Mahallesi’ndeki bir hasarlı binada meydana geldi. Alınan bilgiye göre, 15 katlı eski hasarlı yurtta kontrollü yıkım çalışması yapılırken çökme meydana geldi, iş makinası operatörü yıkıntının altında kaldı. Bölgeye sevk edilen AFAD, itfaiye, polis ve sağlık ekipleri operatörün kurtarılması için çalışma başlattı.


Öte yandan, yıkım çalışması sırasında binanın çökme anı görüntüleri ortaya çıktı. Cep telefonuna kamerasına yansıyan görüntülerde binanın bir anda çöktüğü ve çevreyi toz bulutunun sardığı anlar yer aldı.

Hatay Internet

Hatay Internet

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.