Kazada sürücünün kopan parmağını dakikalarca aradılar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kazada sürücünün kopan parmağını dakikalarca aradılar
HM yapı İnşaat Mustafa Karadeniz
MERSİN’İN ERDEMLİ İLÇESİNDE MOTOSİKLET KAZASINDA SÜRÜCÜNÜN KOPAN PARMAĞININ BULUNMASI İÇİN VATANDAŞLAR SEFERBER OLDU. SÜRÜCÜNÜN KOPAN PARMAĞI 20 DAKİKA SÜREN ARAMANIN ARDINDAN BULUNDU.
Diva Otel

Mersin’in Erdemli ilçesinde motosiklet kazasında sürücünün kopan parmağının bulunması için vatandaşlar seferber oldu. Kopan parmak yaklaşık 20 dakika süren aramayla bulundu.


Kaza, ilçeye bağlı Akdeniz Mahallesi’nde Mersin Antalya D-400 kara yolunun yapım çalışması sebebiyle kapalı olan Mersin istikametinde meydana geldi. E.C. (52) yönetimindeki 01 ATV 355 plakalı motosiklet seyir halindeyken yol çalışmasında kullanılan parke ve bordür taşı paletine çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan sürücü E.C. ve motosiklette yolcu olarak bulunduğu belirtilen Ö.Ş. (64) yaralandı.



Kopan parmağı aradılar


Kazanın 112 Acil Çağrı Merkezine bildirilmesi üzerine olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Sürücünün kazada parmağının koptuğunu fark eden vatandaşlar, parmağı bulmak için adeta seferber oldu. Dakikalar sonra parmak başka bir bordür taşı paletinin arasında bulunarak kaza yerine gelen sağlık ekibine teslim edildi. Yaralılar ilk müdahalenin ardından kopan parmakla birlikte hastaneye kaldırıldı.


Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yürürken saldırıya uğrayan genç kız konuştu: Psikolojim altüst olduÖnceki Haber

Yürürken saldırıya uğrayan genç kız konu...

WhatsApp grubundan ulaşamayıp yedek anahtarla eve girince acı manzarayla karşılaştılarSonraki Haber

WhatsApp grubundan ulaşamayıp yedek anah...

Yorum Yazın

Atlı spor Kulübü Yusuf Yener