

KEPEZ BELEDİYESİ, ALTINOVA’DA ATIL DURUMDAKİ 13 DÖNÜMLÜK ALANI SOSYAL YAŞAM ALANINA DÖNÜŞTÜRÜYOR. ALTINOVA’DAKİ DÖNÜŞÜME DİKKAT ÇEKEN BAŞKAN KOCAGÖZ, BÖLGEDEKİ DEĞİŞİMİ "ALTINOVA ALTIN GİBİ OLUYOR" SÖZLERİYLE İFADE ETTİ.

Kepez Belediyesi, Altınova’da atıl durumdaki 13 dönümlük alanı sosyal yaşam alanına dönüştürüyor. Başkan Mesut Kocagöz, Halk Günü’nde Altınova sakinlerine müjdelediği proje alanında incelemelerde bulunuldu. Altınova’daki dönüşüme dikkat çeken Başkan Kocagöz, bölgedeki değişimi "Altınova altın gibi oluyor" sözleriyle ifade etti.
Kepez Belediyesi, Altınova’nın sosyal yaşamına değer katacak yeni bir projeyi hayata geçiriyor. Altınova Orta Mahallesi’nde yaklaşık 13 dönümlük alanda yapılacak sosyal yaşam alanı; yürüyüş yolları, spor alanları, basketbol sahası, oturma alanlar, kafeleri ve daha birçok alanlarıyla bölge sakinlerine hizmet verecek. Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, Halk Günü’nde Altınova sakinlerine müjdelediği sosyal yaşam alanına dönüştürülecek atıl durumdaki arazide incelemelerde bulundu. Proje alanını gezen Başkan Kocagöz, Altınova’nın hızla geliştiğine dikkat çekerek, atıl durumdaki alanın yaşam alanına dönüştürüleceğini söyledi.
Altınova gelişiyor
Altınova Orta Mahallesi’nde bulunan alanın yaklaşık 13 dönüm olduğunu belirten Başkan Kocagöz, "Şu anda Altınova Orta Mahalle’deyiz. Yaklaşık 13 dönümlük bir alan burası. Görüldüğü gibi atıl bir alan. Altınova gelişiyor, ismi gibi altın olmaya başladı. Biz burası için halkımıza söz vermiştik. En son Altınova’da yaptığımız Halk Buluşması’nda da müjdeyi vermiştik. Hemen gereğini yapıyoruz" dedi.
Sosyal yaşam alanı
Sosyal yaşam alanında farklı sosyal ve sportif donatıların yer alacağını ifade eden Başkan Kocagöz, "13 dönümlük alanda yürüyüş yolları, spor alanları, basketbol sahası, oturma alanları, kafeler ve vatandaşlarımızın sosyal ihtiyaçlarına cevap verebilecek daha birçok alan yer alacak. Burası bir yaşam alanına dönüşecek. Altınova altın gibi oluyor. Şimdiden hayırlı olsun" diye konuştu.
Muhtarlardan teşekkür
Altınova Sinan Mahallesi Muhtarı Mümin Acar da mahalleye kazandırılan hizmetlerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Acar, "Kepez Belediye Başkanımız Mesut Kocagöz’den Allah razı olsun. Bir dediğimizi iki yapmıyor. Her şey çok daha güzel olacak. Çocuklarımıza ve mahallemize hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.
Altınova Menderes Mahallesi Muhtarı Mehmet Eren ise sosyal yaşam alanının bölge için önemli bir kazanım olduğunu belirterek, "Altınova’mıza hizmet verecek olan sosyal alan şimdiden hayırlı olsun. Başkanımıza emekleri için teşekkür ediyoruz" dedi.
13 dönümlük alanda oluşturulacak sosyal yaşam alanının tamamlanmasıyla Altınova’da vatandaşların spor yapabileceği, dinlenebileceği ve sosyal etkinliklerde bulunabileceği bir buluşma noktası kazandırılmış olacak.





































Yorum Yazın