Konyaaltının bankları renklendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Konyaaltının bankları renklendi
Nuri Restaurant
KONYAALTI BELEDİYESİ, İLÇEDE BULUNAN PARKLARI GÜZELLEŞTİRME VE BELİRLİ NOKTALARDA BULUNAN BANK VE OTURMA GRUPLARININ BAKIM ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR.
Nuri Restaurant

Konyaaltı Belediyesi, ilçede bulunan parkları güzelleştirme ve belirli noktalarda bulunan bank ve oturma gruplarının bakım çalışmalarına devam ediyor.


Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan’ın talimatıyla, parklarda ailelerin rahat bir şekilde vakit geçirebilmeleri için güvenlik kameraları takan Konyaaltı Belediyesi, şimdi de ilçede bulunan tüm bank ve oturma gruplarını farklı renklere boyuyor.


Turkuazdan pembeye, yeşilden maviye kadar daha birçok canlı rengin tercih edildiği boyamalarla ilçedeki oturma grupları, göze hitap eden bir hale getiriliyor. Yapılan çalışmalarla farklı renklerin ilçede canlılık sağlaması ve mutluluk seviyesini artırması amaçlanıyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Türkiyeden Afrikaya uzanan Kurban dayanışmasıÖnceki Haber

Türkiyeden Afrikaya uzanan Kurban dayanı...

Otomobil ve motosikletler çarpıştı: 1i ağır 3 yaralıSonraki Haber

Otomobil ve motosikletler çarpıştı: 1i a...

Yorum Yazın

culha gold