Kovada Gölü Milli Parkında 5 takım uzatma ağı ele geçirildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kovada Gölü Milli Parkında 5 takım uzatma ağı ele geçirildi
Kozsan Gıda Mustafa Sancak
ISPARTA’DA AVCILIĞIN YASAK OLDUĞU KOVADA GÖLÜ MİLLİ PARK’INDA EKİPLERCE GERÇEKLEŞTİRİLEN SU ÜRÜNLERİ DENETİMİNDE, 5 TAKIM UZATMA AĞI ELE GEÇİRİLDİ.
Doğru Taşımacılık Şaban Doğru

Isparta’da avcılığın yasak olduğu Kovada Gölü Milli Parkı’nda ekiplerce gerçekleştirilen su ürünleri denetiminde, 5 takım uzatma ağı ele geçirildi.


Isparta İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Eğirdir İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Eğirdir İlçe Jandarma Bot Komutanlığı ekipleri tarafından yıl boyunca avlanma yasağı olan Kovada Gölü Milli Parkı’nda karadan su ürünleri denetimi gerçekleştirdi. Ekiplerce gerçekleştirilen denetim sonucunda 1 şahsın kayıtsız avcılık yaptığı tespit edilerek 5 takım uzatma ağı ele geçirildi. Uzatma ağına ve avcılıkta kullanılan tekneye el konularak canlı olan su ürünleri göle iade edildi.

Diva Otel

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
AESOBdan iş birliği protokolüÖnceki Haber

AESOBdan iş birliği protokolü

Isparta-Antalya kara yolunda otomobil kamyonla çarpıştı: 1i ağır 3 yaralıSonraki Haber

Isparta-Antalya kara yolunda otomobil ka...

Yorum Yazın

Atlı spor Kulübü Yusuf Yener