Sabancı

Kovada Gölü Milli Parkında yaban hayatı fotokapana yansıdı

ISPARTA’DAKİ KOVADA GÖLÜ MİLLİ PARKI’NDA YÜRÜTÜLEN FOTOKAPAN ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA YABAN KEÇİSİ, YILKI ATLARI, KURT, SİNCAP VE GEYİK GÖRÜNTÜLENDİ.

Kovada Gölü Milli Parkında yaban hayatı fotokapana yansıdı
Haberler'de Abone Ol

Isparta’daki Kovada Gölü Milli Parkı’nda yaban keçisi, yılkı atları, kurt, sincap ve geyiğin görüntüleri fotokapana yansıdı.


Doğa Koruma ve Milli Parklar 6. Bölge Müdürlüğü Kovada Gölü Milli Park Şefliği ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar kapsamında milli parkta yaban hayatı görüntülendi. Fotokapanlara yansıyan karelerde yaban keçisi, yılkı atları, kurt, sincap ve geyik gibi türler yer aldı.



Fotokapanlarla yaban hayatı envanteri güncelleniyor


Müdürlüğün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, fotokapan çalışmalarıyla yaban hayatı envanterinin güncellendiği belirtilerek, "Doğanın gizli kahramanlarını yakından takip ediyoruz. Yaban keçisi, geyik, yılkı atı ve daha fazlası. Doğal mirasımızı korumak için sahadayız" ifadelerine yer verildi.

Hatay Internet

Hatay Internet

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.