Kozan Ticaret Odası Başkanı Kandemir: Boykota karşıyız

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kozan Ticaret Odası Başkanı Kandemir: Boykota karşıyız
Gökçesan
KOZAN TİCARET ODASI BAŞKANI MUSTAFA KANDEMİR, BOYKOT ÇAĞRISINA TEPKİ GÖSTEREREK, ESNAFIN ZOR GÜNLER GEÇİRDİĞİNİ VE BOYKOTUN EKONOMİK SIKINTILARI DERİNLEŞTİRECEĞİNİ BELİRTEREK GERİ ÇEKİLMESİNİ İSTEDİ.
Güneyler

Adana Kozan Ticaret Odası Başkanı Mustafa Kandemir," Boykota karşıyız. Esnaf ve iş insanları için bir kuruş dahi çok önemli" diyerek tepki gösterdi.


CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in boykot açıklamalarına tepkiler gelmeye devam ediyor. Kozan Ticaret Odası Başkanı Mustafa Kandemir’de esnafın içinde bulunduğu zorlu ekonomik şartlara dikkat çekerek, açıklamada bulundu.


Esnafın ve iş insanlarının ekonomik sıkıntılarla mücadele ettiğine değinen Başkan Kandemir, "Zor dönemlerden geçen esnafımızın yanındayız. Boykota karşıyız. Esnaf ve iş insanları için bir kuruş dahi çok önemli. Günlük gider maliyetlerinin bu kadar yüksek olduğu bir dönemde, boykotun esnafımıza zarar vermekten başka bir faydası olmaz. Bu nedenle bir an önce vazgeçilmesini temenni ediyorum"dedi.


Esnafın ayakta kalabilmesi için birlik ve beraberlik içinde hareket edilmesi gerektiğine de değinen Kandemir, ekonomik zorlukları aşmada destek mekanizmalarının devreye sokulmasının daha doğru bir yaklaşım olacağını kaydetti.

Diva Otel

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyada bayram tatiline yağmur engeliÖnceki Haber

Antalyada bayram tatiline yağmur engeli

Mersinde fırtına etkili oldu, seralar zarar gördüSonraki Haber

Mersinde fırtına etkili oldu, seralar za...

Yorum Yazın

Atlı spor Kulübü Yusuf Yener