Kozanda 2 bin mahalleli iftarda buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kozanda 2 bin mahalleli iftarda buluştu
Avula Hikmet Hatunoğlu
ADANA’NIN EN BÜYÜK KUZEY İLÇESİ OLAN KOZAN’DA VATANDAŞLAR BELEDİYE TARAFINDAN DÜZENLENEN HALK İFTARINDA BİR ARAYA GELDİ.
Güneyler

Adana’nın Kozan ilçesinde düzenlenen iftar programında yaklaşık 2 bin mahalle sakini bir araya geldi.


Kozan Belediyesinin ev sahipliğinde Karacaoğlan Mahallesinde iftar programı düzenlendi. İftara Belediye Başkanı Mustafa Atlı ile birlikte yaklaşık 2 bin mahalle sakini katıldı. Oruçlarını birlikte açan mahalleli dua ederken çocuklarda parkta eğlendi.


Vatandaşlarla Ramazan ayı boyunca mahallelerde kurulan iftar sofrasında bir araya geldiklerini ifade eden Belediye Başkanı Mustafa Atlı, bu sayede mahalle sakinlerinin taleplerini de ilk ağızdan dinleyip hizmet yaptıklarını söyledi.


Mahalle sakinlerinden 68 yaşındaki Meryem Algan da yapılan hizmetler için teşekkür ederek başkanın da evlatları gibi olduğunu ifade etti.

Diva Otel

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yeni Mersin İdman Yurdunun eski başkanı cinayet suçlamasıyla tutuklandıÖnceki Haber

Yeni Mersin İdman Yurdunun eski başkanı...

Kadir Gecesinde Abdülhamit Han Camii doldu taştıSonraki Haber

Kadir Gecesinde Abdülhamit Han Camii dol...

Yorum Yazın

HM yapı İnşaat Mustafa Karadeniz