Kurt köpeklerinin saldırı anı kamerada: Küçük köpeği bulunan kadını yere düşürdüler

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kurt köpeklerinin saldırı anı kamerada: Küçük köpeği bulunan kadını yere düşürdüler
bahar home mehmet taze kırıkhan
ADANA'DA KURDA BENZEYEN İKİ HAYVAN BİR KADININ KÖPEĞİNE SALDIRDI, BU ANLAR ANBEAN GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI. KADININ YARDIMA KOŞAN ESNAF, "KURT OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM, KÖPEK DEĞİLDİ" DEDİ.
bahar home mehmet taze kırıkhan

Adana’da kurt köpeklerinin küçük cins köpeğiyle giden kadına saldırdığı anlar anbean güvenlik kamerasına yansıdı. Hayvanların saldırısı sonucu kaçan ve iki kez yere düşen kadını çevredekiler kurtarırken bir esnaf, "Kurt olduğunu düşünüyorum, köpek değildi" dedi.


Olay, dün merkez Çukurova ilçesine bağlı Yurt Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre S.Y., köpeğiyle birlikte yürüyüş yaptığı sırada kurda benzeyen iki köpeğin saldırısına uğradı. Etraftaki esnaf ise kadının imdadına yetişti. Esnaf ve vatandaşlar kadını saldırıdan kurtardı. Bu anlar anbean güvenlik kamerasına yansıdı.



"Kurt olduğunu düşünüyorum, köpek değildi"


Bölge esnafından Süleyman Civan, "Dün ikindi vakitlerinde bir hanımefendi köpeğiyle birlikte geziyordu. Bir anda gürültü patırtı geldi. İki tane kurt köpeği hanımefendiye saldırmaya çalıştı. Biz de koşarak yardım ettik kadına. Savuşturduk bir daha görmedik köpekleri" dedi.


"Saldıran hayvanlar köpek mi yoksa kurt mu oldu" sorusuna yanıt veren Süleyman Civan, "Kesinlikle yaklaşım açısından kurt olduğunu düşünüyorum. Koşması falan olsun vahşice yaklaşımı vardı, kurt olduğunu düşünüyorum köpek değildi. Dükkandan çıktığımızda vatandaşlar da koşup tahta sopalarla yardım etti. Hep beraber kurtları savuşturduk" diye konuştu.

Diva Otel

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Park halindeyken yanan kamyonet kullanılamaz hale geldiÖnceki Haber

Park halindeyken yanan kamyonet kullanıl...

Muratpaşadan Beyaz Baston farkındalığıSonraki Haber

Muratpaşadan Beyaz Baston farkındalığı

Yorum Yazın

Mehmet Akçay Petrol