Kutlamaya katılan minik kız hem ağladı hem oynadı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kutlamaya katılan minik kız hem ağladı hem oynadı
Mehmet Akçay Petrol
TBMM’NİN AÇILIŞI 106’İNCİ YIL DÖNÜMÜ VE 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI BURDUR’DA COŞKU İLE KUTLANDI. KUTLAMA TÖRENİNE HALK OYUNLARI GÖSTERİSİNDE KÜÇÜK KIZIN HEM OYNAMASI HEM DE AİLESİNİ GÖREMEDİĞİ İÇİN AĞLADIĞI ANLAR KAYDEDİLDİ.
bahar home mehmet taze kırıkhan

TBMM’nin açılışı 106’inci yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Burdur’da coşku ile kutlandı. Kutlama törenine halk oyunları gösterisinde küçük kızın hem oynaması hem de ailesini göremediği için ağladığı anlar kameraya yansıdı.


Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluşunun 106‘inci yıl dönümü sebebiyle, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri tüm yurtta olduğu gibi Burdur’da da büyük bir coşkuyla kutlandı. Merkez Kapalı Spor Salonunda yapılan etkinliklerde programda açılış konuşmasını İl Milli Eğitimi Müdürü Mehmet Necmeddin Dinç gerçekleştirdi. Açılış konuşmasının ardından öğrenciler tarafından müzik ve şiir dinletisi, halk oyunları gösterisi gerçekleşti.




Kutlama töreninde Şirinevler Anaokulunun hazırladığı etkinlik sırasında bir öğrenci, kalabalık tribünden takip eden veli ve diğer öğrenciler arasında ailesini göremediği için ağlamaya başladı. Küçük kız hem halk oyunları gösterisine devam ederken hem de ağladı. Miniğin ağlamasına rağmen, kendisine öğretilen hareketleri eksiksiz yapmaya gayret ettiği de görüntülere yansıdı. Gösterinin bitmesinin ardından ise salondaki yerlerine geçen öğrencilerden küçük kız ailesine kavuştu.

Hit yapay zeka

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Valilik makamını temsili devralan Nazenin: Savaşların değil oyunların konuşulduğu bir gelecek için barış çağrımızı yineliyoruzÖnceki Haber

Valilik makamını temsili devralan Nazeni...

Manavgat eski belediye başkanı Zeynel Şenol hayatını kaybettiSonraki Haber

Manavgat eski belediye başkanı Zeynel Şe...

Yorum Yazın

Mevlüt Yanmaz Bungalov