Manavgattaki yangında 8 dönümlük tarım arazisi zarar gördü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Manavgattaki yangında 8 dönümlük tarım arazisi zarar gördü
Güneyler
ANTALYA’NIN MANAVGAT İLÇESİ İLARMA MAHALLESİ'NDE TARIM ARAZİSİNDE ÇIKAN YANGIN, ORMAN İŞLETMESİ VE ANTALYA BÜYÜKŞEHİR İTFAİYELERİNİN MÜDAHALESİ SONUCUNDA ORMANLIK ALANA VE YERLEŞİM YERLERİNE ULAŞMADAN SÖNDÜRÜLDÜ.
Diva Otel

Antalya’nın Manavgat ilçesinde tarım arazisinde çıkan yangın, orman ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle ormanlık alana ve yerleşim yerlerine ulaşmadan söndürüldü. Yangında 8 dönüm tarım arazisi zarar gördü.


Edinilen bilgiye göre, dün gece saat 23.00 sıralarında İlarma Mahallesi’nde orman yangını çıktığı ihbarı Manavgat ve Taşağıl Orman İşletme Müdürlüğü, Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat Birimi ve Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Taşağıl Jandarma Karakoluna bağlı ekipleri alarma geçirdi. Yangın bölgesine çok sayıda yangın söndürme ekibi ve işçisi sevk edilirken, yangının ormanlık alanda değil tarım arazisinde olduğu belirlendi. Tarım arazisinde çıkan ve arazilerin arasındaki çalılık ve ağaçların tutuşmasıyla hızla ilerleyen yangın, ekiplerin müdahalesi sayesinde yerleşim yerlerine ve ormanlık alana ulaşmadan söndürüldü. 8 dönüm tarım arazisinin zarar gördüğü yangında, bir üreticiye ait kabak serasının muşambaları da zarar gördü. Yaklaşık 1 saatte söndürülen yangının çıkış nedeni ile ilgili inceleme başlatıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çalıntı araçla kaçarken dur ihtarına uymadı, jandarmaya ateş edip kendini vurduÖnceki Haber

Çalıntı araçla kaçarken dur ihtarına uym...

Tarsus Cetvel Köprüsü Kavşağı yenilendiSonraki Haber

Tarsus Cetvel Köprüsü Kavşağı yenilendi

Yorum Yazın

culha gold