Manavgattaki yangının enerjisi düşürüldü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Manavgattaki yangının enerjisi düşürüldü
culha gold
ANTALYA'NIN MANAVGAT İLÇESİNDE ÖĞLEN SAATLERİNDE SARP VE DAĞLIK ARAZİDE ÇIKAN ORMAN YANGINININ ENERJİSİ HAVADAN VE KARADAN DEVAM EDEN MÜDAHALE SONUCU DÜŞÜRÜLDÜ.
Modelin Mobilya Ercan Güzel

Antalya’nın Manavgat ilçesinde sarp ve dağlık arazide çıkan orman yangınının enerjisi havadan ve karadan devam eden müdahale sonucu düşürüldü.


Beşkonak Köprülü Kanyonu yakınlarında öğlen saatlerinde sarp ve dağlık arazide çıkan orman yangınına Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı 3 uçak, 15 helikopter, 54 arazöz, 4 iş makinesi ve 350 personel müdahale ederken, ekiplerin bölgede söndürme çalışmaları havadan ve karadan tüm hızıyla devam ediyor. Ekiplerin alevlerle müdahalesine STK’lara bağlı arama kurtarma ekipleri ve askeri helikopterlerde söndürme çalışmalarına destek verdiği yangının enerjisi yaklaşık 10 saatlik çalışma sonucunda düşürüldü.


Orman Genel Müdürlüğünün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Manavgat’ta meydana gelen yangının enerjisini, ekiplerimizin havadan ve karadan yoğun müdahalesiyle düşürdük. Yangını tamamen kontrol altına almak için mücadelemiz devam ediyor" ifadeleri kullanıldı.

Diva Otel

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kahramanmaraşta trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralıÖnceki Haber

Kahramanmaraşta trafik kazası: 1 ölü, 2...

Kocasının silahlı saldırısına uğrayan kadın hayatını kaybettiSonraki Haber

Kocasının silahlı saldırısına uğrayan ka...

Yorum Yazın

Modelin Mobilya Ercan Güzel