Mandalinaları Mehmetçiğe ulaştıran elmacı dede, Dörtyola selamla döndü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mandalinaları Mehmetçiğe ulaştıran elmacı dede, Dörtyola selamla döndü
Güneş Güzellik
HATAY'IN DÖRTYOL İLÇESİNİN DAMAKLARDA TAT BIRAKAN MANDALİNASINI SINIR BÖLGESİNDE GÖREV YAPAN MEHMETÇİĞE ULAŞTIRAN 'ELMACI DEDE' OLARAK BİLİNEN MUHAMMET YILMAZ, ASKERLERİN SELAMIYLA DÖNDÜ.
Güneyler

Hatay’ın Dörtyol ilçesinin damaklarda tat bırakan mandalinasını sınır bölgesinde görev yapan Mehmetçiğe ulaştıran ’Elmacı Dede’ olarak bilinen Muhammet Yılmaz, askerlerin selamıyla döndü.



Denizli’de yaşayan 75 yaşındaki Muhammet Yılmaz, bahçesinde yetiştirdiği elmaları sınır hattında ve operasyon bölgesinde görev yapan Mehmetçiğe götürmesiyle biliniyor. Toplumda ’Elmacı Dede’ olarak tanınan Yılmaz’ın elma bahçesi bu yıl don afetinden olumsuz etkilendi ve aracını doldurabilecek kadar elmayı bahçesinden toplayamamıştı. Yılmaz’ın aracının geri kalan kısmı Dörtyol Belediyesi ve Dörtyol Kaymakamlığı iş birliğiyle mandalinayla doldurulmuş ve Mehmetçiğe ulaştırılmıştı. Hakkari’de Mehmetçiğe elma ve mandalinaları teslim eden Yılmaz, dönüş yolunda askerlerin selamını Dörtyol’a getirdi. Dörtyol Kaymakamı Mehmet Keklik’i ziyaret eden Yılmaz, teşekkürlerini dile getirdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Erik ağacı aralık ayında meyve verdiÖnceki Haber

Erik ağacı aralık ayında meyve verdi

Polisin şüphelendiği şahsın 9 yıl 2 ay hapis cezası çıktı: Cezaevine teslim edildiSonraki Haber

Polisin şüphelendiği şahsın 9 yıl 2 ay h...

Yorum Yazın

Güneyler