Maske ve cihazların çöpte bulunmasıyla ilgili inceleme başlatıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Maske ve cihazların çöpte bulunmasıyla ilgili inceleme başlatıldı
Nuri Restaurant
KAHRAMANMARAŞ İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN BİR AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ ÖNÜNDEKİ ÇÖP KONTEYNERİNE ATILAN TIBBİ MALZEME VE MASKELERLE İLGİLİ AÇIKLAMA YAPILDI.
Nuri Restaurant

Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürlüğü tarafından bir aile sağlığı merkezi önündeki çöp konteynerine atılan tıbbi malzeme ve maskelerle ilgili açıklama yapıldı.


İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Dulkadiroğlu ilçemizdeki Aile Sağlığı Merkezi önündeki çöp konteynerinde bulunan maske ve diğer malzemelerle ilgili kamuoyuna açıklama yapılması gereği hâsıl olmuştur. Söz konusu maskeler Aile Sağlığı Merkezinde tıbbi ihtiyacı bulunan hastalara verilmek üzere muhafaza edilmekte iken bulunduğu odada yaşanan su teması nedeniyle maskeler kullanılamaz hale gelmiştir. Aktif olarak kullanılmayan eski mini hasta çağırma cihazları da arıza ve su teması nedeniyle işlevselliğini kaybetmiştir. Usulüne uygun olarak imha edilmesi gereken ve kullanılamaz hale gelen maske ile diğer malzemeler Aile Sağlığı Merkezi görevlilerince kutu poşet içerisinde bina yakınındaki çöp konteynerine bırakıldığı için ortaya istenmeyen bu görüntüler çıkmıştır. Konuyla ilgili olarak inceleme soruşturma başlatılmış olup süreç İl Sağlık Müdürlüğümüzce yakinen takip edilmektedir" denildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Komiserler hayatlarını birleştirdiÖnceki Haber

Komiserler hayatlarını birleştirdi

100. Yıl Cumhuriyet İlkokulu öğrencilerinden uluslararası başarıSonraki Haber

100. Yıl Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri...

Yorum Yazın

Mevlüt Yanmaz Bungalov