Sabancı

Mersinde otobüste darbedilen yaşlı çiftin davası sürüyor

MERSİN'DE OTOBÜSTE ENGELLİ YAŞLI ADAM VE EŞİNİ BABASIYLA DARBETTİĞİ GEREKÇESİYLE HAKKINDA DAVA AÇILAN ÇOCUĞUN YARGILANMASINA DEVAM EDİLDİ. MAHKEME, SAVCILIKTAN İSTENİLEN DOSYA HENÜZ GELMEDİĞİ İÇİN DURUŞMAYI ERTELEDİ.

Mersinde otobüste darbedilen yaşlı çiftin davası sürüyor
Haberler'de Abone Ol

Mersin’de otobüste engelli yaşlı adam ve eşini babasıyla darbettiği gerekçesiyle hakkında dava açılan çocuğun yargılanmasına devam edildi. Mahkeme, savcılıktan istenilen dosya henüz gelmediği için duruşmayı erteledi.


Mersin merkez Toroslar ilçesinde 15 Aralık 2023’te Mersin Şehir Hastanesi’ne giden otobüste, Tarsus ilçesinde bir lisenin müdürü olduğu öğrenilen İsmet T. ile oğlu A.O.T.’nin (17) kalp pili takılı olan, felçli olduğu için vücudunun sağ kısmını tam olarak kullanamayan ve böbrek yetmezliği çeken Ramazan Polat (77) ve eşi Hamdiye Polat’ı (71) darbetmesiyle ilgili dava sürdü.


Olay anının otobüsün güvenlik kamerasına da yansıdığı, Mersin 2. Çocuk Mahkemesi’nde görülen duruşma, savcılıktan istenilen dosya henüz gelmediği için ertelendi.



Baba ve oğula tahliye kararı verilmişti


Mersin’de otobüste engelli yaşlı adam ve eşinin darbedilmesiyle ilgili davanın duruşmasında tutuklu sanıklardan okul müdürü İsmet T., 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılırken, tutuklulukta geçirmiş olduğu süre nazara alınarak tahliyesine karar verilmişti. Oğlu A.O.T. için de 22 Mart’ta 2. Çocuk Mahkemesi’nde görülen duruşmada ’kaçma şüphesi’ olmadığı gerekçesiyle tahliye kararı verilmişti.



Ramazan Polat, dava sürerken hayatını kaybetmişti


Güvenlik kamerasına yansıyan olayda mağdur olan 77 yaşındaki Ramazan Polat, yaklaşık 2 hafta tedavi gördüğü Mersin Üniversitesi Hastanesi’nde 20 Mayıs’ta hayatını kaybetmiş, 21 Mayıs’ta da Afetevler Mezarlığı’nda toprağa verilmişti.

Hatay Internet

Hatay Internet

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.