Mersinde uyuşturucu tacirlerine darbe: 16 şüpheli tutuklandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mersinde uyuşturucu tacirlerine darbe: 16 şüpheli tutuklandı
Kozsan Gıda Mustafa Sancak
İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ NARKOTİK SUÇLARLA MÜCADELE ŞUBESİ EKİPLERİ, UYUŞTURUCU MADDE TİCARETİNİ ÖNLEMEYE YÖNELİK BAZI ADRESLERDE ÇALIŞMA YAPTI
Mehmet Akçay Petrol

Mersin polisinin uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenlediği operasyonda 31 şüpheli yakalandı, 16’sı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Operasyonda çeşitli miktarlarda uyuşturucu maddelerle suçtan elde edildiği değerlendirilen 656 bin TL, 3 bin 860 dolar ve 550 euro ele geçirildi.


Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu madde ticaretini önlemeye yönelik çalışma yaptı. Ekiplerin hassas, titiz ve takipli çalışmalar sonucunda 31 şüpheli ile bir çok adres belirlendi. Adreslere eş zamanlı operasyon yapıldı. Operasyonda 31 şüpheli de yakalanarak gözaltına alındı. Yakalanan şüphelilerin adreslerinde yapılan aramada bin 62 adet sentetik ecza, 1 kilo 200 gram skunk, 790 gram metilfenatilamin, 479 gram bonzai ile çeşitli miktarlarda metamfetamin, eroin, kokain, uyuşturucu haplar, 5 adet hassas terazi, uyuşturucu madde yapımında kullanıldığı değerlendirilen çok miktarda aseton, ruhsatsız tabancalar, av tüfeği ve suçtan elde edildiği değerlendirilen 656 bin TL, 3 bin 860 dolar ve 550 euro ele geçirildi.


Emniyette ifadesi alınan şüpheliler adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkartılan şüphelilerden 16’sı tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer şüpheliler ise adli kontrol şartı ile serbest kaldı.

Diva Otel

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şener: Kurslar kadınların üretim gücüne güç katıyorÖnceki Haber

Şener: Kurslar kadınların üretim gücüne...

Bakkala gidiyorum diyerek evden çıkan 93 yaşındaki Alzheimer hastası, 4 gündür kayıpSonraki Haber

Bakkala gidiyorum diyerek evden çıkan 93...

Yorum Yazın

Atlı spor Kulübü Yusuf Yener