MİLLETVEKİLİ YEŞİLDAL, HATAYLI MUHTARLARI TBMM’DE AĞIRLADI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MİLLETVEKİLİ YEŞİLDAL, HATAYLI MUHTARLARI TBMM’DE AĞIRLADI
Modelin Mobilya Ercan Güzel
AK Parti Hatay Milletvekili Av. Adem Yeşildal, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Antakya, Defne, Belen, Arsuz, İskenderun ve Payas ilçelerinden gelen muhtarlarla bir araya geldi.
Diva Otel

 

MİLLETVEKİLİ YEŞİLDAL, HATAYLI MUHTARLARI TBMM’DE AĞIRLADI

 

AK Parti Hatay Milletvekili Av. Adem Yeşildal, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Antakya, Defne, Belen, Arsuz, İskenderun ve Payas ilçelerinden gelen muhtarlarla bir araya geldi. 

 

AK Parti Hatay Milletvekili Av. Adem Yeşildal, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Antakya, Defne, Belen, Arsuz, İskenderun ve Payas
Gerçekleştirilen buluşmada mahallelerin ihtiyaçları, vatandaşların talepleri ve ilçelerin öncelikli gündemleri ele alındı. TBMM’de düzenlenen görüşmede muhtarlarla kapsamlı istişarelerde bulunan Milletvekili Yeşildal, yerel yönetimlerin en önemli paydaşları arasında yer alan muhtarların sahadaki gözlem ve taleplerinin büyük önem taşıdığını ifade etti.

Toplantıda mahallelerde yürütülen çalışmalar, devam eden yatırımlar ve vatandaşların beklentileri hakkında karşılıklı değerlendirmelerde bulunuldu.


MAHALLELERİN TALEPLERİ MASAYA YATIRILDI


Antakya, Defne, Belen, Arsuz, İskenderun ve Payas’tan gelen muhtarlar, temsil ettikleri mahallelerdeki ihtiyaç ve talepleri doğrudan Milletvekili Yeşildal’a aktarma fırsatı buldu. Görüşmede altyapı çalışmaları, ulaşım, çevre düzenlemeleri, kamu hizmetleri ve vatandaşların günlük yaşamını ilgilendiren çeşitli konular ele alındı.

AK Parti Hatay Milletvekili Av. Adem Yeşildal, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Antakya, Defne, Belen, Arsuz, İskenderun ve Payas
Muhtarların mahallelerdeki mevcut durum hakkında bilgi verdiği toplantıda, çözüm bekleyen konuların ilgili kurumlarla koordinasyon içerisinde takip edilmesi ve vatandaşların beklentilerine en hızlı şekilde cevap verilmesi noktasında görüş alışverişinde bulunuldu.


YEŞİLDAL: MUHTARLARIMIZ MİLLETLE DEVLET ARASINDAKİ EN GÜÇLÜ KÖPRÜDÜR


AK Parti Hatay Milletvekili Av. Adem Yeşildal, muhtarların vatandaşlarla kamu kurumları arasında önemli bir görev üstlendiğini belirterek, mahallelerin ihtiyaçlarının belirlenmesinde ve çözüm süreçlerinin yürütülmesinde muhtarların katkısının büyük olduğunu vurguladı.


Yeşildal, “Gazi Meclisimizde Antakya, Defne, Belen, Arsuz, İskenderun ve Payas ilçelerimizden gelen kıymetli muhtarlarımızı ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduk. Mahallelerimizin ihtiyaçlarını, vatandaşlarımızın taleplerini ve ilçelerimizin öncelikli meselelerini birlikte değerlendirme fırsatı bulduk. Muhtarlarımızın sahadan aktardığı her bilgi bizim için son derece değerlidir” ifadelerini kullandı.


ORTAK AKIL VE İSTİŞARE VURGUSU


Gerçekleştirilen görüşmede, yerel yönetim anlayışının temel unsurlarından biri olan istişare kültürünün önemine dikkat çekildi.

Vatandaşların taleplerinin en doğru şekilde tespit edilmesi ve çözüm süreçlerinin hızlandırılması için muhtarlarla sürekli iletişim halinde olunmasının gerekliliği vurgulandı.
Toplantının sonunda Milletvekili Yeşildal, nazik ziyaretlerinden dolayı tüm muhtarlara teşekkür ederek görevlerinde başarılar diledi. Görüşmenin, Hatay’ın farklı ilçelerindeki mahallelerin ihtiyaçlarının değerlendirilmesi ve çözüm süreçlerine katkı sunması açısından verimli geçtiği belirtildi.

 

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kahramanmaraşta kayıp yaşlı adam bulunduÖnceki Haber

Kahramanmaraşta kayıp yaşlı adam bulundu

ARSUZ DEVLET HASTANESİ’NDE PALYATİF BAKIM DÖNEMİ BAŞLADISonraki Haber

ARSUZ DEVLET HASTANESİ’NDE PALYATİF BAKI...

Yorum Yazın

bahar home mehmet taze kırıkhan