Minik ellerden bereket kolisi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Minik ellerden bereket kolisi
Kozsan Gıda Mustafa Sancak
KEPEZ BELEDİYESİ’NİN NASREDDİN HOCA KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVLERİ’NİN MİNİK ÖĞRENCİLERİ PAYLAŞMA VE DAYANIŞMA AYI RAMAZAN’DA EVLERİNDEN GETİRDİKLERİ ERZAKLARLA İHTİYAÇ SAHİPLERİ İÇİN BEREKET KOLİSİ HAZIRLADI.
Doğru Taşımacılık Şaban Doğru

Kepez Belediyesi’nin Nasreddin Hoca Kreş ve Gündüz Bakım Evleri’nin minik öğrencileri paylaşma ve dayanışma ayı Ramazan’da evlerinden getirdikleri erzakla ihtiyaç sahipleri için bereket kolisi hazırladı.


Nasreddin Hoca Kreş ve Gündüz Bakım Evleri, Ramazan ayında minik öğrencilerin katkılarıyla anlamlı bir dayanışma örneği gerçekleştirdi. Kepez Belediyesi’nin ilçede hizmet veren Teomanpaşa, Özgürlük, Ahatlı, Erenköy, Sakarya ve Varsak şubelerinin öğrencileri evlerinden getirdikleri gıda malzemeleriyle ihtiyaç sahipleri için bereket kolisi hazırladı.


Kalplerin iyilikte birleştiği minik eller, evlerinden getirdikleri makarna, mercimek, çay, un gibi temel gıda ürünlerini tek tek kolilere yerleştirdiler. Kepez Belediyesi’nin Nasreddin Hoca Kreş ve Gündüz Bakım Evleri’nin 6 şubesinde Ramazan’ın paylaşma ruhuna uygun şekilde yapılan bu etkinlikte, çocuklara sevgi, saygı, paylaşma ve dayanışma gibi değerlerin aşılanması hedeflendi.


Minik ellerin hazırladığı bereket kolileri, Ramazan ayında ihtiyacı sahibi ailelerin yüzünü güldürdü.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Büyükşehirde gençlere Avrupa Birliği fırsatları toplantısıÖnceki Haber

Büyükşehirde gençlere Avrupa Birliği fır...

CW Enerji satış noktalarıyla bir araya geldiSonraki Haber

CW Enerji satış noktalarıyla bir araya g...

Yorum Yazın

HM yapı İnşaat Mustafa Karadeniz