Müşteri gibi geldikleri mağazada çalışanı oyalayıp, bin lirayı çaldılar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Müşteri gibi geldikleri mağazada çalışanı oyalayıp, bin lirayı çaldılar
HM yapı İnşaat Mustafa Karadeniz
İŞ YERİ SAHİBİ MAHMUT CEMİLOĞLU
Güneyler

Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde bir giyim mağazasına müşteri gibi gelen 2 kadın, çalışanı oyalayarak kasadan bin TL para çaldı. Hırsızlık anı iş yerinin güvenlik kamerasına yansırken, zanlının tüm parayı değil de bin TL’yi çalması dikkat çekti.


Olay, Reyhanlı ilçesi Yeni Mahalle 114. Sokak’ta bulunan bir giyim mağazasında meydana geldi. Mağaza sahibi Mahmut Cemiloğlu, kasadan para eksildiğini fark edince güvenlik kamerasını inceledi. Görüntülerde mağazaya giren 2 kadından birinin mağaza çalışanını oyaladığı, diğer kadının ise kasanın bulunduğu bölgeye yönelerek, kasadan bin TL çaldığı görüldü. Kasada daha fazla para olmasına rağmen hırsızın bin TL’yi çalması dikkat çekti.



"Söyleselerdi zaten fazlasını verirdim"


İş yeri sahibi Mahmut Cemiloğlu, "Bugün akşam saat 8 civarında müşteri kılığında iki kişi geldi. İlk önce mağazayı gezdiler, ardından pantolonlara bakmaya başladılar. O esnada elemanımız pantolon bakan kişiye yardımcı oluyordu, diğeri ise kasaya yaklaştı. İlk başta yüzüklere bakıyormuş gibi yaptı, sonrasında elini kasaya uzatıp parayı aldı. Müşteri söyleseydi zaten ben fazlasını da verirdim kesinlikle. Kasada daha fazla miktar vardı ama bin lira almalarına şaşırdım. Madem alıyorsun hepsini alsaydın" dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Otomobille çarpışan motosikletteki 2 kişi yaralandıÖnceki Haber

Otomobille çarpışan motosikletteki 2 kiş...

Arsuzda trafik kazası: 2 yaralıSonraki Haber

Arsuzda trafik kazası: 2 yaralı

Yorum Yazın

bahar home mehmet taze kırıkhan