Osmaniyede kasaptan et alan köpek yüzleri gülümsetti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniyede kasaptan et alan köpek yüzleri gülümsetti
Avula Hikmet Hatunoğlu
OSMANİYE’DE YAVRULARI OLAN BİR KÖPEK HER GÜN DÜZENLİ OLARAK KASAP DÜKKANININ ÖNÜNE GELİYOR VE KASAP ONA BİR POŞET ET VERİP GÖNDERİYOR. O ANLAR SOSYAL MEDYADA BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI.
Diyor Pastanesi Umut Vural

Osmaniye’de yavruları olan bir köpek her gün düzenli olarak kasap dükkanının önüne geliyor ve kasap ona bir poşet et verip gönderiyor. O anlar sosyal medyada büyük beğeni topladı.


Osmaniye’nin Raufbey Mahallesi Akyar Caddesi bulunan kasapta çalışan 21 yaşındaki Abdullah Polat, yolda gördüğü köpeği çağırarak yemek verdi. Bu davranıştan etkilenen köpek düzenli olarak kasap dükkanının önüne geliyor ve kasaptan poşeti alıp yavrularına götürüyor. O anları sosyal medyada hesabından paylaşan Polat, büyük beğeni topladı.


Birkaç defa köpeğe yemek verdiğini oda acıkınca dükkanın önüne geliyor diyen Abdullah Polat, "Çekirdekten beri kasaplık mesleğinin içindeyim. Ben birkaç defa bu köpeğe yemek vermiştim ondan sonra acıktıkça kendi gelmeye başladı. Müşterilerimiz de bu durumdan memnun. Müşteriler sen önce onun işini hallet diyor sonra ben yemeğini veriyorum" dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mert Demir imaj değiştirdi! Yeni görüntüsüne yorum yağdıÖnceki Haber

Mert Demir imaj değiştirdi! Yeni görüntü...

Tıra çarpıp kalbi duran motosikletli ambulanstaki kalp masajıyla hayata döndüSonraki Haber

Tıra çarpıp kalbi duran motosikletli amb...

Yorum Yazın

culha gold