

Selim Tevfik Eskiocak Lisesi’nde düzenlenen etkinlikte edebiyatımızın usta kalemi Sunay Akın “Yıldızın İçini Doldurmak” adlı anlatısında Defnelilerle bir araya geldi.

ÖZGÜN: “SANAT KENTİ AYAKTA TUTAR”
Selim Tevfik Eskiocak Lisesi’nde düzenlenen etkinlikte edebiyatımızın usta kalemi Sunay Akın “Yıldızın İçini Doldurmak” adlı anlatısında Defnelilerle bir araya geldi.
.jpeg)
Defne Belediye Başkanı Av. Halil İbrahim Özgün, programda yaptığı değerlendirmede sanatın ve edebiyatın toplumsal hafızayı diri tutmadaki rolüne dikkat çekti. Etkinliğe okul yönetimi, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
ÖZGÜN SANATIN TOPLUMSAL HAFIZAYI GÜÇLENDİRDİĞİNİ VURGULADI
Programda konuşan Başkan Özgün, “Edebiyatımızın ve tarihimizin usta kalemi Sunay Akın’ın ‘Yıldızın İçini Doldurmak’ anlatısında hemşehrilerimizle bir araya geldik. Onun eşsiz anlatımıyla tarihin derinliklerinde yolculuğa çıkarken, sanatın bir kenti nasıl ayakta tuttuğuna bir kez daha şahit olduk” ifadelerini kullandı. Kültür ve sanat etkinliklerinin kent kimliğinin güçlenmesinde önemli bir rol üstlendiğini belirten Özgün, Defne’nin kültürel birikimini canlı tutmaya devam edeceklerini söyledi.
.jpeg)
ETKİNLİK GENİŞ KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ
Tarihin, edebiyatın ve sanatın iç içe geçtiği anlatıda katılımcılar hem bilgi dolu hem de duygu yüklü anlar yaşadı. Başkan Özgün, organizasyonun gerçekleşmesinde emeği bulunan Selim Tevfik Eskiocak Lisesi yönetimine, öğretmenlerine ve katkı sunan herkese teşekkür ederek, benzer kültürel buluşmaların artarak süreceğini ifade etti.



































Yorum Yazın