

Özyurt Holding Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Özyurt, hakkında ortaya atılan iddialara ilişkin kapsamlı bir açıklama yaparak, son dönemde şahsını hedef alan yalan, iftira ve algı operasyonlarının organize şekilde yürütüldüğünü belirtti.

ÖZYURT'TAN İFTİRALARA SERT TEPKİ: “YOLUMDAN DÖNMEYECEĞİM”
Özyurt Holding Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Özyurt, hakkında ortaya atılan iddialara ilişkin kapsamlı bir açıklama yaparak, son dönemde şahsını hedef alan yalan, iftira ve algı operasyonlarının organize şekilde yürütüldüğünü belirtti.
Yurt dışındaki firari FETÖ mensupları ile onların iddialarını sorgulamadan gündeme taşıyan bazı kişi ve yayın organlarını sert sözlerle eleştiren Özyurt, tüm suçlamaların belgelerle ispat edilmesini istedi.
"HEDEF GÜÇLÜ TÜRKİYE'DİR"
Özyurt, açıklamasında Türkiye Cumhuriyeti'nin bağımsızlığına, demokrasisine ve milletin iradesine kasteden 15 Temmuz darbe girişiminin ardından yurt dışına kaçan, haklarında kesinleşmiş hapis cezaları bulunan FETÖ mensuplarının yıllardır Türkiye aleyhine faaliyet yürüttüğünü ifade etti.
Bu çevrelerin bugün yeniden aynı senaryoları sahneye koyduğunu söyleyen Özyurt, asıl dikkat çekici olanın ise bu iddiaların Türkiye'de kendisini gazeteci olarak tanıtan bazı kişiler tarafından hiçbir araştırma yapılmadan gündeme taşınması olduğunu belirtti.
"Kime hizmet ettiğinizin farkında değil misiniz?" diye soran Özyurt, Türkiye'nin savunma sanayisinde elde ettiği tarihi başarıların bazı çevreleri rahatsız ettiğini savundu.
"SAVUNMA SANAYİMİZ HEDEF ALINIYOR"
Türkiye'nin son yıllarda savunma sanayisinde dünyanın dikkatini çeken başarılara imza attığını vurgulayan Serdar Özyurt, bu nedenle önce devlet kurumlarının, ardından savunma sanayisinin, sonrasında ise bu sektörde faaliyet gösteren şirketler ile iş insanlarının hedef alındığını ileri sürdü.
Özyurt, güçlü Türkiye'den rahatsız olan çevrelerin milli üretim, yerli teknoloji ve savunma sanayisini yıpratmaya çalıştığını ifade ederek, yürütülen iddiaların da bu kapsamda değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.
"SİLAH KAÇAKÇILIĞI İDDİALARINI BELGELEYİN"
Hakkında dile getirilen "silah kaçakçılığı" iddialarına da yanıt veren Özyurt, bu suçlamaların tamamen asılsız olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:
"Türkiye'de veya dünyanın herhangi bir ülkesinde şahsımın silah kaçakçılığı yaptığına ilişkin tek bir mahkeme kararı, tek bir resmi belge veya tek bir somut delil varsa açıklayın. Hodri meydan. Sosyal medyada iftira atmak kolaydır. Belgelerle konuşmak, iddiaları ispat etmek gerekir."
"KAMU İHALESİ ALDIĞIMI İSPAT EDİN"
Serdar Özyurt, kamu ihaleleri aldığı yönündeki iddiaları da reddederek, bugüne kadar kendisinin ya da şirketlerinin aldığı tek bir kamu ihalesinin belgeyle ortaya konulmasını istedi.
"Hatta bırakın ihale almayı, herhangi bir kamu ihalesine teklif verdiğimi dahi resmi evrakla ortaya koyun" diyen Özyurt, bunu ispat edemeyenlerin bilinçli şekilde yalan söylediğini savundu.
"TİCARETİMİ AÇIK ŞEKİLDE YÜRÜTÜYORUM"
Hayatı boyunca perde arkasında hareket etmediğini belirten Özyurt, ticari faaliyetlerini herkesin gözü önünde yürüttüğünü ifade etti.
Türkiye'ye yatırım yaptığını, insanlara istihdam sağladığını ve savunma sanayisinde ülkenin daha güçlü olması için çalıştığını dile getiren Özyurt, rahatsızlığın da tam olarak bu noktadan kaynaklandığını öne sürdü.
"YOLUMDAN DÖNMEYECEĞİM"
Açıklamasının sonunda kendisine yönelik yalan, iftira ve algı operasyonlarının sonuç vermeyeceğini belirten Serdar Özyurt, şu değerlendirmelerde bulundu:
"Onların istediği; üreten değil tüketen, güçlü değil zayıf, kendi silahını üreten değil başkalarına muhtaç bir Türkiye'dir. Biz ise tam tersini savunuyoruz. Hiç kimse yalanlarla, iftiralarla ve algı operasyonlarıyla beni ne korkutabilir ne de yolumdan çevirebilir. Dün neredeysem bugün de aynı yerdeyim. Allah'ın izniyle yarın da aynı yerde olmaya devam edeceğim. Gerçekler belgelerle konuşur. İftiralar ise er ya da geç sahiplerinin yüzüne çarpar."




































Yorum Yazın