Sabancı

Parke taşıyla camları kırıp hırsızlık yaptılar: O anlar kamerada

ADANA’DA YÜZLERİ KAPÜŞON VE MOTOSİKLET KASKI İLE GİZLEYEN 2 ŞÜPHELİ BİR TELEFONCUNUN CAMLARINI PARKE TAŞIYLA KIRIP, TABLET, TELEFON GİBİ BİRÇOK ÜRÜN ÇALARAK KAYIPLARA KARIŞTI. OLAY ANI İSE ANBEAN GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI.

Parke taşıyla camları kırıp hırsızlık yaptılar: O anlar kamerada
Haberler'de Abone Ol

Adana’da bir telefoncunun camlarını parke taşıyla kırıp, tablet, telefon çalan şüphelilerin hırsızlık anları anbean güvenlik kamerasına yansıdı.


Olay, Seyhan ilçesi Yeşilyurt Mahallesi Karafatma Caddesi’nde bir telefoncuda meydana geldi. Kimliği tespit edilemeyen yüzleri kapüşon ve motosiklet kaskı ile kapalı 2 kişi, parke taşı ile iş yerinin camlarının kırıp içeri girdi. Şüpheliler, cep telefonu, tablet gibi birçok ürünü kaçarak kayıplara karıştı. Olay anı anbean güvenlik kamerasına yansıdı. Polis kaçan hırsızlık şüphelilerini yakalamak için çalışma başlattı.

Hatay Internet

Hatay Internet

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.