Ramazan etkinliklerinde Konyalılar gecesi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ramazan etkinliklerinde Konyalılar gecesi
Mehmet Akçay Petrol
ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN GELENEKSEL RAMAZAN ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA KONYALILAR GECESİ DÜZENLENDİ. GECEDE SAHNE ALAN ORHAN ULUÇAY, ŞARKILARIYLA ETKİNLİKLERE RENK KATTI.
Diyor Pastanesi Umut Vural

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel Ramazan etkinlikleri kapsamında Konyalılar gecesi düzenlendi. Gecede sahne alan Orhan Uluçay, şarkılarıyla etkinliklere renk kattı.


Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Karaalioğlu Parkı’nda Antalyalıları buluşturduğu geleneksel Ramazan etkinlikleri, iftar sonrası vatandaşların buluşma noktası oluyor. Hacivat-Karagöz gölge oyunu ile başlayan Ramazan etkinliklerinde bu kez Konyalılar gecesi düzenledi. Konyalılar gecesinde ilk olarak sahneye Hasan Kaya çıktı. Hasan Kaya birbirinden güzel şarkılarını seslendirdi. Daha sonra ise Grup Kaşıks oyunlarıyla geceye renk kattı.



Keyifli bir Ramazan akşamı yaşattı


Konyalılar gecesinde son olarak sevilen sanatçı Orhan Uluçay sahne aldı. Uluçay, türkü ve şarkılarıyla etkinliklere katılan vatandaşlara keyifli bir akşam yaşattı. Gecenin sonunda ise Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Okan Yavuz, Konyalılar gecesinde sahne olan sanatçılara çiçek takdim etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Okulda ısındığı sırada kıyafetleri tutuşan öğrenci ağır yaralandıÖnceki Haber

Okulda ısındığı sırada kıyafetleri tutuş...

Ispartada 1 saatte 17 araca idari para cezasıSonraki Haber

Ispartada 1 saatte 17 araca idari para c...

Yorum Yazın

culha gold