Sabancı

Suların yükseldiğini fark etmeyince ırmakta mahsur kaldılar

OSMANİYE’DE IRMAK KENARINA GİDEN VATANDAŞLAR IRMAK SULARININ YÜKSELDİĞİNİ FARK EDEMEYİNCE ARAÇTA MAHSUR KALDI. MAHSUR KALAN VATANDAŞLAR AFAD VE OSMANİYE BELEDİYESİ İTFAİYE EKİPLERİNİN YARDIMIYLA KURTULDU.

Suların yükseldiğini fark etmeyince ırmakta mahsur kaldılar
Haberler'de Abone Ol

Osmaniye’de ırmak kenarına giden vatandaşlar ırmak sularının yükseldiğini fark edemeyince araçta mahsur kaldı. Mahsur kalan vatandaşlar AFAD ve Osmaniye Belediyesi itfaiye ekiplerinin yardımıyla kurtuldu.


Olay, Osmaniye’ye bağlı Kumarlı köyü Karakışla Mahallesi’nde meydana geldi. Irmak kenarına giden vatandaşlar ırmak sularının yükseldiğini fark edemeyince araçta mahsur kaldı. İhbarın ardından bölgeye sağlık, jandarma, AFAD ve itfaiye ekipleri sevk edildi. AFAD ve itfaiye ekipleri olay yerinde koordineli bir şekilde çalışarak halat yardımıyla aracı güvenli alana çekti.

Hatay Internet

Hatay Internet

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.