Ticaret Bakanı Ömer Bolattan MÜSİAD Antalyaya ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ticaret Bakanı Ömer Bolattan MÜSİAD Antalyaya ziyaret
Atlı spor Kulübü Yusuf Yener
TİCARET BAKANI ÖMER BOLAT’TAN MÜSİAD ANTALYA’YA ZİYARET
Nuri Restaurant

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, MÜSİAD Antalya Şube Başkanı Yusuf Akgül ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek Türkiye’nin ticaret politikaları, bölge ekonomisi ve iş dünyasının beklentileri üzerine değerlendirmelerde bulundu.


Buluşmada, Türkiye’nin mevcut ticaret politikaları, ekonomik iş birliği fırsatları ve Antalya iş dünyasının beklentileri ele alındı.


Toplantıda, kamu ve özel sektör arasındaki iş birliğinin güçlendirilmesi, bölgesel kalkınmanın desteklenmesi ve girişimcilerin karşılaştığı fırsat ve zorluklar üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. Görüşmenin, ticari ilişkilerin geliştirilmesi ve bölge ekonomisine katkı sunacak yeni adımların atılması açısından önemli bir zemin oluşturduğu ifade edildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Plastik pervaneler içerisinde 107 kilogram ağılığında 642 bin uyuşturucu hap ele geçirildiÖnceki Haber

Plastik pervaneler içerisinde 107 kilogr...

Mersinde yıkılan köprü ve su basan sitelerin son durumu dronla görüntülendiSonraki Haber

Mersinde yıkılan köprü ve su basan sitel...

Yorum Yazın

HM yapı İnşaat Mustafa Karadeniz