

Türk Anneler Derneği Antakya Şubesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü farklı ve anlamlı bir etkinlikle taçlandırdı.

TÜRK ANNELER DERNEĞİ ÖĞRETMENLERİ ONURLANDIRDI
Türk Anneler Derneği Antakya Şubesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü farklı ve anlamlı bir etkinlikle taçlandırdı.
.jpeg)
Dernek üyeleri, öğretmenlerle bir araya gelerek hem keyifli vakit geçirdi hem de öğretmenlerin toplumdaki önemine dikkat çekti. Arsuz Lotus Cafe’de gerçekleştirilen etkinlik, sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşti.
.jpeg)
ÖĞRETMENLERE SEVGİ VE SAYGI VURGUSU YAPILDI
Dernek Başkanı Makbule Güçlü öncülüğünde düzenlenen çay partisi, katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı.
.jpeg)
Etkinlik boyunca öğretmenler ve dernek üyeleri, günün anlam ve önemine dair sohbetler yaptı, anılarını paylaştı.

Makbule Güçlü, yaptığı konuşmada öğretmenliğin toplum için vazgeçilmez bir değer olduğunu vurgulayarak şunları söyledi: “Geleceğimizi emanet ettiğimiz öğretmenlerimizin her bir çabası takdire şayandır. Biz anneler olarak onların emeklerini her zaman takdir ediyor, bu özel günde yanlarında olmayı bir görev biliyoruz. Katılım gösteren tüm öğretmenlerimize ve üyelerimize teşekkür ederim.”

Etkinlik, hatıra fotoğraflarının çekilmesi ve karşılıklı sohbetlerin ardından sona ererken, öğretmenler ve dernek üyeleri, bu anlamlı buluşmanın yıl boyunca hatırlanacağını dile getirdi. Katılımcılar, bir araya gelmenin mutluluğu ve öğretmenlere duyulan sevgi ile etkinlikten ayrıldı.




































Yorum Yazın