

Hatay’dan kutsal topraklara doğru yola çıkan umre kafilesi, Hatay Havalimanı’nda düzenlenen anlamlı programla manevi bir atmosfer eşliğinde uğurlandı.

UMRE YOLCULARI DUALARLA UĞURLANDI
Hatay’dan kutsal topraklara doğru yola çıkan umre kafilesi, Hatay Havalimanı’nda düzenlenen anlamlı programla manevi bir atmosfer eşliğinde uğurlandı.

Diyanet İşleri Başkanlığı Umre Organizasyonu kapsamında gerçekleştirilen programda, duygu dolu anlar yaşandı.
162 KİŞİLİK KAFİLE MEDİNE’YE HAREKET ETTİ
Hatay Özel 6. Kafile kapsamında umre ibadetini yerine getirmek üzere yola çıkan 162 hicaz yolcusu, Hatay Havalimanı’ndan Medine’ye hareket etti. Uğurlama programına Hatay İl Müftü Yardımcısı Hasan Fındık, Kafile Başkanı Mehmet Yalçın, Hac ve Umre Hizmetleri Şube Müdürü Memiş Kelletaş, kafile görevlileri, umreciler ve çok sayıda yolcu yakını katıldı.

PROGRAM MANEVİ ATMOSFERDE GERÇEKLEŞTİ
Kur’an-ı Kerim tilaveti ve ilahilerin okunmasıyla başlayan programda, manevi atmosfer hâkim oldu. Okunan ayetler ve ilahiler, kutsal yolculuk öncesinde katılımcılara duygu dolu anlar yaşattı.
DUALARLA UĞURLANDILAR
Program, Hatay İl Müftü Yardımcısı Hasan Fındık tarafından yapılan dua ile sona erdi. Edilen duaların ardından umre yolcuları, sevdikleriyle vedalaşarak kutsal topraklara doğru yolculuğa çıktı. Havalimanında yaşanan vedalaşmalar sırasında duygusal anlar dikkat çekti.




































Yorum Yazın