Yol verme tartışmasında üç çocuk babasını öldüren firari 2 şahıs yakalandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mevlüt Yanmaz Bungalov
"YOL VERME" TARTIŞMASINDA ÖLÜME NEDEN OLMA SUÇUNDAN ARANAN 2 ŞAHIS TUTUKLANDI
Doğru Taşımacılık Şaban Doğru

 

"Yol verme" tartışmasında üç çocuk babasını öldüren firari 2 şahıs yakalandı


HATAY (İHA) - Hatay'ın Samandağ ilçesinde 2019 yılında 'yol verme' tartışmasında kavga ettikleri şahsın ölümüne neden olma suçundan kesinleşmiş hapis cezası ile aranan firari 2 şahıs yakalandı.

 

 "Yol verme" tartışmasında üç çocuk babasını öldüren firari 2 şahıs yakalandı
Hatay Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından aranan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda, 9 Temmuz 2019 tarihinde Samandağ ilçesi Deniz Mahallesi Çevre Yolu Kavşağı üzerinde iki aracın karıştığı trafik olayında, yol verme tartışması sonucu meydana gelen kavgada Gökhan Çobancı isimli şahsın hayatını kaybettiği olayın şüphelileri olan ve 2024 yılından bu yana firari bulunan C.C. ve S.K. adlı 2 şahıs Samandağ'da yakalanarak gözaltına alındı.


Kasten yaralama neticesinde ölüme neden olma suçundan 9 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan C.C. ile aynı suçtan 7 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan S.K. sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tarsuslu minikler yerel yönetimleri yerinde öğrendiÖnceki Haber

Tarsuslu minikler yerel yönetimleri yeri...

Horlayan çocuklarda sorunun nedeni geniz eti olabilirSonraki Haber

Horlayan çocuklarda sorunun nedeni geniz...

Yorum Yazın

Güneyler