Yüreğimizdeki Işık Projesi kapsamında depremzede çocukların doğum günleri kutlandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yüreğimizdeki Işık Projesi kapsamında depremzede çocukların doğum günleri kutlandı
Gökçesan
ESRA MASATLI’NIN ANTAKYA’DA AİLELERİ EVLERİNDE ZİYARET EDEREK ÇOCUKLARIN DOĞUM GÜNLERİNİ KUTLAMASINDAN GÖRÜNTÜLER.
bahar home mehmet taze kırıkhan

Hatay Valisi Mustafa Masatlı’nın eşi Esra Masatlı, "Yüreğimizdeki Işık Projesi" kapsamında Antakya’da yaşayan ailelerin doğum günü mutluluklarına ortak oldu.


Esra Masatlı, Antakya ilçesinde ikamet eden Gündüz, Karabiber ve Binkaya ailelerini ziyaret ederek ailelerle sohbet etti. Gündüz ve Karabiber ailelerinin çocuklarına doğum günü sürprizi yapan Masatlı, çocukların mutluluklarına ortak oldu.


Ziyaretlerde ailelerin hal ve hatırlarını soran Esra Masatlı, ihtiyaç ve taleplerini de dinledi. Ailelerin ilettiği ihtiyaç ve taleplerin ilgili kurumlarca değerlendirilerek karşılanacağı belirtildi.


"Yüreğimizdeki Işık Projesi" kapsamında gerçekleştirilen ziyaretlerle ailelerle gönül bağının güçlendirilmesi ve çocukların yüzündeki tebessümün artırılmasının amaçlandığı ifade edildi.

Diva Otel

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Arsuzda ev yangını büyümeden söndürüldüÖnceki Haber

Arsuzda ev yangını büyümeden söndürüldü

Salçalık biberi önce hırsızlar hasat ettiSonraki Haber

Salçalık biberi önce hırsızlar hasat ett...

Yorum Yazın

bahar home mehmet taze kırıkhan