Yüreğir Belediyesinin mutfağı Ramazanda aralıksız çalışıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yüreğir Belediyesinin mutfağı Ramazanda aralıksız çalışıyor
Nuri Restaurant
YÜREĞİR BELEDİYESİ, RAMAZAN AYINDA HER GÜN FARKLI BİR NOKTADA İFTAR YEMEĞİ DÜZENLERKEN, YEMEKLER DIŞARIDAN SATIN ALMAK YERİNE BELEDİYEYE AİT MUTFAKTA HAZIRLANIYOR.
Güneyler

Adana’da Yüreğir Belediyesi, Ramazan ayında her gün farklı bir noktada iftar yemeği düzenlerken, yemekler dışarıdan satın almak yerine kuruma ait mutfakta hazırlanıyor.


Belediye, uzman aşçılar ve ekipler tarafından sağlıklı bir ortamda hazırlanan yemeklerle tasarruf sağlıyor. Yapılan tasarruf sayesinde daha fazla vatandaşa ulaşılma imkanı oluşturuluyor. Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı’da, iftar yemeklerinin hazırlandığı mutfağı ziyaret ederek personelden bilgi aldı ve yemek yapımına yardımcı oldu.


Başkan Demirçalı, "Ramazan ayında düzenlediğimiz iftar yemeklerini kendi mutfağımızda, uzman aşçılarımız ve ekibimizle yapıyoruz. Sağlıklı bir ortamda üretilen yemeklerle müteahhitte ödenmesi gereken para, belediye kasasında kalıyor. Böylelikle daha fazla hemşerimize ulaşma imkanı buluyoruz. Yüreğir Belediyesi’nde yapılan her şey, Yüreğir halkının mutluluğu içindir" dedi.


Yüreğir’de düzenlenen iftar yemeklerinin toplam 22 noktada Ramazan Bayramı öncesine kadar devem edeceği ifade edildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Doğa için 3 yıldır köpeğiyle ülkeyi geziyorÖnceki Haber

Doğa için 3 yıldır köpeğiyle ülkeyi gezi...

AESOBdan Manavgat esnafı için çözüm odaklı görüşmeSonraki Haber

AESOBdan Manavgat esnafı için çözüm odak...

Yorum Yazın

culha gold