ZAROĞLU: USULSÜZ İŞÇİ ALIMI İDDİALARI ASILSIZDIR

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ZAROĞLU: USULSÜZ İŞÇİ ALIMI İDDİALARI ASILSIZDIR
Nuri Restaurant
Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Zaroğlu, Reyhanlı Tır Parkı’nda gerçekleştirilen personel alımlarına ilişkin kamuoyunda yer alan iddialarla ilgili açıklamada bulundu.
Doğru Taşımacılık Şaban Doğru

 

ZAROĞLU: USULSÜZ İŞÇİ ALIMI İDDİALARI ASILSIZDIR

 

Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Zaroğlu, Reyhanlı Tır Parkı’nda gerçekleştirilen personel alımlarına ilişkin kamuoyunda yer alan iddialarla ilgili açıklamada bulundu.

 

Zaroğlu, son günlerde ortaya atılan olumsuz değerlendirmeler ve asılsız ithamların dikkatle takip edildiğini belirterek, kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi gerektiğini ifade etti. Sürecin ilgili mevzuat çerçevesinde yürütüldüğünü vurgulayan Zaroğlu, oda ve şahsının bu süreçte doğrudan belirleyici bir rolü bulunmadığını kaydetti.


ALIM SÜREÇLERİNİN MEVZUATA UYGUN YÜRÜTÜLDÜĞÜ BELİRTİLDİ


Zaroğlu, personel alım süreçlerinin yetkili kamu kurumlarının bilgisi ve denetimi dahilinde yürütüldüğünü ifade ederek, bu süreçlere yönelik spekülatif söylemlerin gerçeği yansıtmadığını dile getirdi. Herhangi bir somut bilgi ve belgeye dayanmayan iddiaların kamuoyuna yansıtılmasının hem kurumsal itibara hem de kişisel saygınlığa zarar verdiğini vurguladı.


ŞEFFAFLIK VE LİYAKAT VURGUSU YAPILDI


Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası’nın temel ilkesinin şeffaflık, adalet ve liyakat olduğunu belirten Zaroğlu, ilçenin ekonomik ve sosyal gelişimine katkı sunma hedefiyle çalışmaların sürdüğünü ifade etti. Kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi adına gerekli hassasiyetin her zaman gösterildiğini kaydetti.


KAMUOYUNA SAĞDUYU ÇAĞRISI YAPILDI


Zaroğlu, açıklamasında kamuoyuna da çağrıda bulunarak, doğruluğu teyit edilmemiş bilgilere itibar edilmemesi gerektiğini belirtti. Değerlendirmelerin sağduyu ve objektiflik çerçevesinde yapılmasının önemine dikkat çeken Zaroğlu, sürece ilişkin bilgilendirmenin şeffaf şekilde sürdürüleceğini ifade etti.

 

 

Hit yapay zeka
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Vekili Çiçek miniklerle birlikte atık pil topladıÖnceki Haber

Başkan Vekili Çiçek miniklerle birlikte...

Corendon Alanyaspor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını sürdürdüSonraki Haber

Corendon Alanyaspor, Trabzonspor maçı ha...

Yorum Yazın

Atlı spor Kulübü Yusuf Yener