© Hatay Internet TV 2014-2020

Burdurda yolcu otobüsünün trafik güvenliğini tehlikeye sokan sürücüye ceza

BURDUR'DA YOLCU OTOBÜSÜ VE DİĞER SÜRÜCÜLERİN CAN VE MAL GÜVENLİĞİNİ TEHLİKEYE DÜŞÜRECEK ŞEKİLDE ARAÇ KULLANAN SÜRÜCÜYE ÇEŞİTLİ MADDELERDEN CEZAİ İŞLEM UYGULANIRKEN SÜRÜCÜNÜN EHLİYETİ 2 AY SÜREYLE GERİ ALINDI.

Burdur’da diğer sürücülerin can ve mal güvenliğini tehlikeye düşürecek şekilde araç kullanan sürücüye, cezai işlem uygulanırken sürücünün ehliyeti 2 ay süreyle geri alındı.


Edinilen bilgiye göre, Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Burdur’un Bucak ilçesinde, yolcu otobüsü ve diğer sürücülerin can ve mal güvenliğini tehlikeye düşürecek şekilde araç kullandığı ihbarı üzerine harekete geçti. Ekipler tarafından yapılan çalışmalar neticesinde söz konusu sürücü tespit edilerek, tehlikeli şerit değiştirme, en soldaki şeridi sürekli işgal etme, trafik kurallarına uymamak, gereksiz ve tehlikeli ani yavaşlama, tedbirsiz ve saygısız araç kullanımı, emniyet kemeri bulundurmamak veya kullanmamak maddeleri çerçevesinde trafik idari para cezası uygulandı. 100 ceza puanına ulaşması sebebiyle sürücü belgesi, Karayolları Trafik Kanunu ve ilgili mevzuat çerçevesinde 2 ay süreyle geçici olarak geri alındı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER