© Hatay Internet TV 2014-2020

Don uyarısına karşı seracılardan tüllü önlem

METEOROLOJİ 4. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNCE BURDUR GENELİNDE YAPILAN DON UYARISININ ARDINDAN SERACILAR FİDELERİNİ KORUMAK İÇİN TÜL İLE ÖNEM ALDI.

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğünce Burdur genelinde yapılan don uyarısının ardından seracılar fidelerini korumak için tül ile önem aldı.


Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü’nün son değerlendirmelerine göre, bugün gece saatlerinden itibaren Burdur ve çevrelerinde yer yer hafif zirai don uyarısında bulunuldu. Dün il genelinde yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışının ardından seracılar, zirai don olayından etkilenmemek için fidelerini tül ile kapatarak koruma altına aldı.


Kozluca köyünde yaşayan ve seracılıkla uğraşan Ömer Varol, seramızı dondan korumak için tülümüzü örttük. Bu tülleri artık havalar düzeldiği zaman kaldıracağız" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER