İşçilerin kaldığı konteyner yatakhane alevlere teslim oldu
ASAYİŞHATAY’DA ŞANTİYEDE ÇALIŞAN İŞÇİLERİN KALDIĞI KONTEYNER YATAKHANE ALEVLERE TESLİM OLARAK YANDI. İTFAİYE EKİPLERİ TARAFINDAN SÖNDÜRÜLEN YANGINDA YARALANMA VE CAN KAYBI YAŞANMADI.
Hatay’da şantiyede çalışan işçilerin kaldığı konteyner yatakhane alevlere teslim oldu. İtfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangında can kaybı ve yaralanma yaşanmadı.
Yangın, akşam saatlerinde Samandağ ilçesi bağlı Kurtderesi Mahallesi’nde bulunan şantiye alanında yaşandı. Şantiyede çalışan işçilerin kaldığı konteyner yatakhane alevlere teslim oldu. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangın, Hatay Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle çevreye sıçramadan kontrol altına alındı. Yaralanma ve can kaybının yaşanmadığı yangının çıkış sebebinin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.
İlginizi Çekebilir