© Hatay Internet TV 2014-2020

MHP HATAY’DA METİN TAŞÇI GÜVEN TAZELEDİ

MHP Hatay İl Teşkilatı’nın 15. Olağan İl Kongresi’nde tek aday olan Metin Taşçı, delegelerin oylarıyla yeniden il başkanı seçildi. Taşçı böylece MHP Hatay İl Başkanlığı görevine ikinci kez getirildi.

 

MHP HATAY’DA METİN TAŞÇI GÜVEN TAZELEDİ

 

MHP Hatay İl Teşkilatı’nın 15. Olağan İl Kongresi’nde tek aday olan Metin Taşçı, delegelerin oylarıyla yeniden il başkanı seçildi. Taşçı böylece MHP Hatay İl Başkanlığı görevine ikinci kez getirildi.

 


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hatay İl Başkanlığı’nın 15. Olağan İl Kongresi yoğun katılımla gerçekleştirildi. “Kardeşlik kalbimizde, gelecek aklımızda” sloganıyla düzenlenen kongrede mevcut İl Başkanı Metin Taşçı, tek aday olarak girdiği seçimde delegelerin desteğini alarak görevine devam etti.


Kongreye AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, AK Parti Hatay milletvekilleri Adem Yeşildal, Abdulkadir Özel ve Kemal Karahan, MHP Hatay Milletvekili Dr. Lütfi Kaşıkçı, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, geçmiş dönem Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, AK Parti Hatay İl Başkanı Dr. Mustafa Erdoğan ile AK Parti ve MHP teşkilatlarının il ve ilçe yöneticileri katıldı.


KONGREDE CUMHUR İTTİFAKI VURGUSU


Kongrede siyasi gündeme ilişkin değerlendirmelerde de bulunuldu. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Cumhur İttifakı’nın önemine dikkat çekerek ittifakın Türkiye’nin geleceği açısından taşıdığı role vurgu yaptı.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin öncülüğündeki Cumhur İttifakı’nın dönemsel bir siyasi mutabakat olmadığını belirten Yayman, ittifakın devlet aklı, milli beka ve Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda önemli bir misyon üstlendiğini ifade etti.


TAŞÇI: BİRLİK İÇERİSİNDE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ


Seçimin ardından ikinci kez MHP Hatay İl Başkanı seçilen Metin Taşçı, kendisine destek veren delegelere teşekkür etti.


Kongrenin birlik ve beraberlik içerisinde tamamlandığını belirten Taşçı, yeni dönemde de Hatay ve teşkilat için çalışmalarını sürdüreceklerini kaydetti. Taşçı, kongreye katılan milletvekilleri, belediye başkanları, il ve ilçe başkanları, teşkilat yöneticileri ve partililere de teşekkürlerini iletti.


MHP HATAY’DA YÖNETİM KADROSU BELLİ OLDU


Kongrede gerçekleştirilen seçimle birlikte MHP Hatay İl Yönetim Kurulu da şekillendi.


İl Yönetim Kurulu asil üyeliklerine Arif Karayuluk, Abdurahman Bilgili, Ahmet Karafakı, Ahmet Vural, Ali Bozkurt, Ayhan Rüşvanlı, Batuhan Baştuğ, Bedrettin Bingöl, Burak Kimyon, Bülent Çolak, Bünyamin Saraçoğlu, Dilek Demirdöven, Edip Bozkurt, Emir Selim Yazar, Enver Çinler, Enver Yılmaz, Erhan Yavuzyılmaz, Garip Şandır, Hüseyin Bozkurt, İbrahim Kılıç, İbrahim Yavuz, İlyas Berik, İsmail Batı, Mahmut Öztürk, Mahmut Sayıl, Mehmet Akif Maraşlı, Mustafa Bulanık, Nigar Özer, Nurettin Aydemir, Rasim Uçak, Selçuk Coşkun ve Şevket Mustafa Dal seçildi.


Disiplin Kurulu asil üyeliklerine Ali Yıldır, Alper Cengiz, Hasan Güccük, Mahmut Karacık, Erkan Eker, Süleyman Eker ve Turgut Güllü getirildi.


Üst Kurul Delegeleri asil listesinde ise Metin Taşçı, İbrahim Gül, Ayşe Dilek Demirdöven, Adem Türk, Kadir Ertuğrul, Ercan Kesik, Seyfullah Gürbüz, Ferit Kaplan, Ahmet Oğuz Seçer, Kadir Bozkurt, Eyyüp Tufan, Turhan Bozkurt, Mehmet Çiftçiler, Mehmet Sinan Çelik, Ahmet Sirkeci, Muhammet Tufan, Bahri Karaahmetli, Ahmet Yüksel, Celal Atmaca, Ömer Oğuz Uçar, Durmuş Ali Matur, Mustafa Karakaya, Mahmut Karagüzel ve Nuri Volkan Şerifoğlu yer aldı.

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER