© Hatay Internet TV 2014-2020

Side açıklarında Akdeniz foku görüntülendi, turistler hayretler içinde izledi

ANTALYA’DA TEKNE TURUNA ÇIKAN İNGİLİZ TURİSTLER UNUTAMAYACAKLARI BİR OLAYA ŞAHİTLİK ETTİ. SİDE AÇIKLARINDA NESLİ TÜKENMEK ÜZERE OLAN VE KORUMA ALTINDAKİ BİR AKDENİZ FOKUNUN KALAMARI YERKEN GÖREN TURİSTLER O ANLARI CEP TELEFONU İLE KAYDETTİ.

Antalya’da tekne turuna çıkan İngiliz turistler unutamayacakları bir olaya şahitlik etti. Side açıklarında nesli tükenmek üzere olan ve koruma altındaki bir Akdeniz fokunun kalamarı yerken gören turistler o anları cep telefonu ile kaydetti.


Manavgat Irmağı’ndan denize açılan İngiliz turistler Side açıklarına doğru yöneldikten kısa bir süre sonra deniz yüzeyince hareket eden bir cisim fark etti. Bir süre sonra denize batıp çıkan cismin nesli koruma altındaki Akdeniz foku olduğunu fark eden İngiliz turistler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Cep telefonu ve fotoğraf makinelerini çıkartan İngiliz turistler yakaladığı kalamarı yiyebilmek için mücadele eden Akdeniz fokunu görüntüleyebilmek için adeta birbiriyle yarıştı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER