Adanada çayda kaybolan Ömer 16 gündür aranıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Adanada çayda kaybolan Ömer 16 gündür aranıyor
Nuri Restaurant
ADANA'NIN KARAİSALI İLÇESİNDE SERİNLEMEK İÇİN EĞLENCE ÇAYI'NA GİREN VE KAYBOLAN ÖMER ALPTEKİN'İ ARAMA ÇALIŞMASI 16 GÜNDÜR DEVAM EDİYOR.
bahar home mehmet taze kırıkhan

Adana’nın Karaisalı ilçesindeki Eğlence Çayı’nda kaybolan Ömer Alptekin’i arama çalışması 16 gündür devam ediyor.


Karaisalı ilçesi Dokuzoluk Kanyonu’na 31 Mayıs günü arkadaşlarıyla birlikte pikniğe giden 25 yaşındaki boks antrenörü Ömer Alptekin, serinlemek için Eğlence Çayı’na girdi. Alptekin, bir süre sonra suda gözden kayboldu.


Çevredekilerin ihbarıyla bölgeye itfaiye, sağlık, su altı arama-kurtarma ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sabahın erken saatlerinde yeniden başlayan ve dronla havadan da sürdürülen çalışmalarda 16 gün geride bırakılırken, henüz Alptekin’e ait bir ize rastlanmadı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
UNESCO listesindeki Anavarza Antik Kenti ziyaretçilerini ağırlıyorÖnceki Haber

UNESCO listesindeki Anavarza Antik Kenti...

Alanyada dev şölen finallerle sona erdiSonraki Haber

Alanyada dev şölen finallerle sona erdi

Yorum Yazın

Modelin Mobilya Ercan Güzel