Adanada kadın hırsızlar girdikleri evden pirinç, bulgur, makarna ve elektrikli ocak çaldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Adanada kadın hırsızlar girdikleri evden pirinç, bulgur, makarna ve elektrikli ocak çaldı
Modelin Mobilya Ercan Güzel
ADANA'DA BİR EVE GİREN 3 KADIN, MUTFAKTA BULUNAN PİRİNÇ, BULGUR, MAKARNA VE ELEKTRİKLİ OCAĞI ÇALARAK KAYIPLARA KARIŞTI. HIRSIZLIK ANLARI İSE GÜVENLİK KAMERASINA SANİYE SANİYE YANSIDI.
Güneyler

Adana’da bir eve giren 3 kadın, mutfakta bulunan pirinç, bulgur, makarna ve elektrikli ocağı çalarak kayıplara karıştı. Hırsızlık anları ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.


Edinilen bilgiye göre, olay merkez Seyhan ilçesi Gülbahçesi Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre kimlikleri henüz belirlenemeyen 3 kadın, bir eve girerek mutfakta bulunan gıda malzemelerini ve elektrikli ocağı aldı. Evde bulunan pirinç, bulgur ve makarnaları toplayan şüpheliler, daha sonra elektrikli ocağı da yanlarına alarak olay yerinden uzaklaştı. Bir süre sonra eve gelen ev sahibi, mutfaktaki malzemelerin ve elektrikli ocağın yerinde olmadığını fark edince durumu polise bildirdi. İhbar üzerine ekipler, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.


Öte yandan, 3 kadının eve girip malzemeleri alarak uzaklaşması güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde şüphelilerin rahat tavırlarla sokaktan gelip sanki kendi evleriymiş gibi eve girdikleri ve 15 dakika kaldıktan sora çıkıp gittikleri görüldü.

Diva Otel

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kahramanmaraşlılar milli maç heyecanını dev ekranda yaşadıÖnceki Haber

Kahramanmaraşlılar milli maç heyecanını...

Adanada üreticilere anız uyarısı: Toprağın geleceğini yakmayınSonraki Haber

Adanada üreticilere anız uyarısı: Toprağ...

Yorum Yazın

bahar home mehmet taze kırıkhan